Kurucu Semih - ASKER!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Kurucu Semih - ASKER!!

) sen bana 1000 rep ver resimleri gönderme
1000 rep veremeyeceğimi düşünen admin .) neyse şımarma verdiğim gibi almasınıda bilirim :Ç

cvllm.jpg
cvlm9.jpg

45 gun kalmissa gecmis olsun demektir, bilirim askerligin son gunleri gecmek bitmez adeta.

$ 39 Kırklareli

[MENTION=26571]Asi Ruh[/MENTION]

Koymasın xD

Toprağım bitti bitti. Ankara'nın soğuk havalarına denk geleceksin, ama toprağına kurban olmak lazım. Sizin evde de şimdiden şenlik vardır. Azıcık kaldı yahu :)

Toprağım bitti bitti. Ankara'nın soğuk havalarına denk geleceksin, ama toprağına kurban olmak lazım. Sizin evde de şimdiden şenlik vardır. Azıcık kaldı yahu :)

Toprağım Hiç Farketmez :) Biz Anadolu Bebesiyiz Soğuk Bize İşlemez. Angarayı Biz Soğuk Diye Seviyoruz. Başkaları Gibi Denizlere Satmayız Angaramızı.

semih hadi gel artık aramıza:)

Gelcem Gelcem ;)

Toprağım Hiç Farketmez :) Biz Anadolu Bebesiyiz Soğuk Bize İşlemez. Angarayı Biz Soğuk Diye Seviyoruz. Başkaları Gibi Denizlere Satmayız Angaramızı.

Sinirlenme, Angara'nın asi genci xD Ne bağırıyorsun. Aaa :) Şaka maka aynen öyle toprağım. Hadi az kaldı bakalım.

Sana

Bağırmak :) :eek:

Aç Kollarını Ben Geldim Başkentin Asi Çocuğu xD

Bana? Bağırmak? Bence de toprağım haklısın :)
Geleceksin tabi ki de toprağım hayırlısıyla xD Şimdi sen askerdeyken, seni arayaıp soran arkadaşların başlar 'ooo Semih gardaşım hoşgeldin' 'gardaş hoşgeldin' filan xD Kendini şimdiden hazırladın değil mi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri