KurtLar Vadisi Pusu 63.BöLüm Fragmanı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> KurtLar Vadisi Pusu 63.BöLüm Fragmanı

kurtlar-sezonfinal4.jpg

Kurtlar Vadisi Pusu, bu hafta nefes kesecek bir sezon finaliyle yaz tatiline giriyor.

[VID]mms://haberav.mynet.com/hv/kvp6365.wmv[/VID]

Cevat, ele geçirdiği Erhan'a ne yapacak? Polat ve Memati, Erhan'ı Cevat'ın elinden kurtarabilecek mi? Erhan yaşayacak mı? İskender'in Başbakan'a düzenlediği suikast başarıya ulaşacak mı?

kurtlar-sezonfinal2.jpg

Başbakan'ı kurtarmak isterken vurulan Polat Alemdar'ın akıbeti ne olacak? Vadi'nin sevilen karakterleri Memati, Bulut, Yıldız, Muro ve Ebru'yu, sezon finalinde hangi sürprizler bekliyor?

Evet Bugun dizi bitiyor :( PoLat ins.oyun pLanLamıştr. Yoksa 3 ay bekLe babam bekLe :(

her bolumu ayrı bır ders verıyor ınsana helal olsun yapanlara + hayaL güçLeRiNe ...

Ins Bu Durumda Basbakanda Vurulur , Yoksa Polat'ın kendını kurtarması cok zor olur...

Evt aynen öyLe sinir oLuyorum böyLe oLunca

Bu arada KnaL 7 de SaLı, Çarşamba ve Cuma qünleri KurtLar Vadisi'nn eski böLümLerini veriyorLar isLeyeniniz var mı??

Kaçırırmıyım yha :D PoLatın eski haLi bide Çakır zmanLarını özLemişim doya doya izLiyorum :)

Evt aynen öyLe sinir oLuyorum böyLe oLunca

Bu arada KnaL 7 de SaLı, Çarşamba ve Cuma qünleri KurtLar Vadisi'nn eski böLümLerini veriyorLar isLeyeniniz var mı??

Her zaman her yerde hepsini.Sezon finalini ağlayarak izledim hüngür hüngür.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takipçi satın al tiktok takipçi satın al instagram beğeni satın al takipçi satın al takipçi satın al Buy Instagram Followers bugün haber bypuff
Geri