KurtLar Vadisi Pusu 63.BöLüm Fragmanı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> KurtLar Vadisi Pusu 63.BöLüm Fragmanı

kurtlar-sezonfinal4.jpg

Kurtlar Vadisi Pusu, bu hafta nefes kesecek bir sezon finaliyle yaz tatiline giriyor.

[VID]mms://haberav.mynet.com/hv/kvp6365.wmv[/VID]

Cevat, ele geçirdiği Erhan'a ne yapacak? Polat ve Memati, Erhan'ı Cevat'ın elinden kurtarabilecek mi? Erhan yaşayacak mı? İskender'in Başbakan'a düzenlediği suikast başarıya ulaşacak mı?

kurtlar-sezonfinal2.jpg

Başbakan'ı kurtarmak isterken vurulan Polat Alemdar'ın akıbeti ne olacak? Vadi'nin sevilen karakterleri Memati, Bulut, Yıldız, Muro ve Ebru'yu, sezon finalinde hangi sürprizler bekliyor?

Evet Bugun dizi bitiyor :( PoLat ins.oyun pLanLamıştr. Yoksa 3 ay bekLe babam bekLe :(

her bolumu ayrı bır ders verıyor ınsana helal olsun yapanlara + hayaL güçLeRiNe ...

Ins Bu Durumda Basbakanda Vurulur , Yoksa Polat'ın kendını kurtarması cok zor olur...

Evt aynen öyLe sinir oLuyorum böyLe oLunca

Bu arada KnaL 7 de SaLı, Çarşamba ve Cuma qünleri KurtLar Vadisi'nn eski böLümLerini veriyorLar isLeyeniniz var mı??

Kaçırırmıyım yha :D PoLatın eski haLi bide Çakır zmanLarını özLemişim doya doya izLiyorum :)

Evt aynen öyLe sinir oLuyorum böyLe oLunca

Bu arada KnaL 7 de SaLı, Çarşamba ve Cuma qünleri KurtLar Vadisi'nn eski böLümLerini veriyorLar isLeyeniniz var mı??

Her zaman her yerde hepsini.Sezon finalini ağlayarak izledim hüngür hüngür.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri