---> Kuran Okumasını Biliyor Musunuz? biliyorum ama bu 1 aydır okumamışım
GÜLİSTAN Bayan Üye 29 Ocak 2009 #21 ---> Kuran Okumasını Biliyor Musunuz? biliyorum ama bu 1 aydır okumamışım
Ada Ceylin Bayan Üye 29 Ocak 2009 #22 ---> Kuran Okumasını Biliyor Musunuz? hamd olsun biliyorum... fakat okuduğumu da anlamayı çok istiyorum... bakalım inşAllah arapça öğrenmek istiyorum Evet Biliyorum..Bence kesinlikle ögren..ben arapça dersi alıyrm
---> Kuran Okumasını Biliyor Musunuz? hamd olsun biliyorum... fakat okuduğumu da anlamayı çok istiyorum... bakalım inşAllah arapça öğrenmek istiyorum Evet Biliyorum..Bence kesinlikle ögren..ben arapça dersi alıyrm
FıRaT1 Kayıtlı Üye 1 Şub 2009 #26 ---> Kuran Okumasını Biliyor Musunuz? eskiden biliyordum ama unuttum
N ` nazLı .. Bayan Üye 1 Şub 2009 #27 ---> Kuran Okumasını Biliyor Musunuz? yha biLiorDum KüçüKKen ama oKumaYa okumaYa unuTTum nSe ki TüRkÇesinDen okuOrum..
---> Kuran Okumasını Biliyor Musunuz? yha biLiorDum KüçüKKen ama oKumaYa okumaYa unuTTum nSe ki TüRkÇesinDen okuOrum..
sleepless Bayan Üye 1 Şub 2009 #28 ---> Kuran Okumasını Biliyor Musunuz? biliyorum amaa.. ya' unuttum mu acabaa okusam hatırlarım..
M -MuraT- Kayıtlı Üye 3 Şub 2009 #31 ---> Kuran Okumasını Biliyor Musunuz? biliyorum ama uzun zamandır okumadım ama gördüğümde hala okuyabiliyorum :s
---> Kuran Okumasını Biliyor Musunuz? biliyorum ama uzun zamandır okumadım ama gördüğümde hala okuyabiliyorum :s
waMpiReGirL Bayan Üye 4 Şub 2009 #34 ---> Kuran Okumasını Biliyor Musunuz? BiLmiOrum aMa okuMak isTerM
M melek_-_kız Bayan Üye 4 Şub 2009 #36 ---> Kuran Okumasını Biliyor Musunuz? biliyorum ____________________ |^^^^^^^^^^^^\ ||\ |__EMEĞE SAYGI_| ||´””|””\___ | _____________ l | |__|__|___|) (@!)!(@)”””””**|(@) (@)****|(@)
---> Kuran Okumasını Biliyor Musunuz? biliyorum ____________________ |^^^^^^^^^^^^\ ||\ |__EMEĞE SAYGI_| ||´””|””\___ | _____________ l | |__|__|___|) (@!)!(@)”””””**|(@) (@)****|(@)
_zeynep_ Bayan Üye 4 Şub 2009 #37 ---> Kuran Okumasını Biliyor Musunuz? Biliyorum ama bende epeydir okumuyorum .Unutmusumdur bazı harfleri
---> Kuran Okumasını Biliyor Musunuz? Biliyorum ama bende epeydir okumuyorum .Unutmusumdur bazı harfleri
bitli_pire Kayıtlı Üye 8 Mar 2009 #38 ---> Kuran Okumasını Biliyor Musunuz? bılmıyorum ama ogrenmeyı cok ısterım
SpOoK_q!RL Bayan Üye 9 Mar 2009 #39 ---> Kuran Okumasını Biliyor Musunuz? biliyorum hatta kursta ögrencilerim vardı ama yaklaşık 1 senedir kur-an'ı kerimmi okumuyorum coqu harfi unutmuş olabilirim
---> Kuran Okumasını Biliyor Musunuz? biliyorum hatta kursta ögrencilerim vardı ama yaklaşık 1 senedir kur-an'ı kerimmi okumuyorum coqu harfi unutmuş olabilirim
SS ßyAkSİyoη Kayıtlı Üye 9 Mar 2009 #40 ---> Kuran Okumasını Biliyor Musunuz? Unutmak Günah Bence Ihmal Edme Bana Gelınce Bılıyorum 2 Kere Hatim Yaptım
---> Kuran Okumasını Biliyor Musunuz? Unutmak Günah Bence Ihmal Edme Bana Gelınce Bılıyorum 2 Kere Hatim Yaptım