---> Kum'a Ne Yazardın ? 1903.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 3 Ocak 2012 #1,922 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Nasıl olsa geçer diyorsan, Geçmez bir tanem vazgeçmez yüreğim, Sen orda durdukça pes etmez yüreğim yar Yok böyle bir şey.!!!!
---> Kum'a Ne Yazardın ? Nasıl olsa geçer diyorsan, Geçmez bir tanem vazgeçmez yüreğim, Sen orda durdukça pes etmez yüreğim yar Yok böyle bir şey.!!!!
sir.altan Kayıtlı Üye 4 Ocak 2012 #1,925 ---> Kum'a Ne Yazardın ? mutluluk simdi sen nerelerde ve kimlerlesin
Gözde' Bayan Üye 4 Ocak 2012 #1,928 ---> Kum'a Ne Yazardın ? aşk bile bile ladesten başka bir şey değil...
Gözde' Bayan Üye 4 Ocak 2012 #1,936 ---> Kum'a Ne Yazardın ? gelmicek bi daha niye ? benden cacık olmaz...
[M]anya[X] Kayıtlı Üye 4 Ocak 2012 #1,937 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Erittiniz DamLa DamLa Kopardınız Sayfa Sayfa ÇağLattınız DaLga DaLga Ezdiniz Beni YıLLar Üzdünüz Beni YıLLar ..
---> Kum'a Ne Yazardın ? Erittiniz DamLa DamLa Kopardınız Sayfa Sayfa ÇağLattınız DaLga DaLga Ezdiniz Beni YıLLar Üzdünüz Beni YıLLar ..
eslem61 Bayan Üye 4 Ocak 2012 #1,940 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Dönmeni istemiştim ben Sakladım bunu kendimden