---> Kum'a Ne Yazardın ? Tek aşkı kalbimin. <3
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 15 Ara 2011 #1,862 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Karşıyaka
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 16 Ara 2011 #1,864 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Ya sen gel, yada uykularımı geri ver...
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 16 Ara 2011 #1,867 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Karşıyaka
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 18 Ara 2011 #1,871 ---> Kum'a Ne Yazardın ? KarşıyakA
[M]anya[X] Kayıtlı Üye 20 Ara 2011 #1,872 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Yine kızarıyor Sigaramın Ucu ..Görünmüyor HayaLLerimin Ucu Bucu ...
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 20 Ara 2011 #1,873 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Seni kazanmak için çok uğraştım, Kaybetmek içinde...
eslem61 Bayan Üye 20 Ara 2011 #1,874 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Yüreğinde Olmasaydı Yerim Göremezdi Beni Gözlerin..
[M]anya[X] Kayıtlı Üye 20 Ara 2011 #1,875 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Hileden uzak bu adama sille vurma yazıktır. İlle çile mi çekmem lazım? Nurum yüzüme dargındır
---> Kum'a Ne Yazardın ? Hileden uzak bu adama sille vurma yazıktır. İlle çile mi çekmem lazım? Nurum yüzüme dargındır
eslem61 Bayan Üye 20 Ara 2011 #1,876 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Elinden Geleni yaptıktan sonra..Sıra ayağından geleni yapmakta gitmek gibi mesela..
---> Kum'a Ne Yazardın ? Elinden Geleni yaptıktan sonra..Sıra ayağından geleni yapmakta gitmek gibi mesela..
' Kontes.. Bayan Üye 20 Ara 2011 #1,877 ---> Kum'a Ne Yazardın ? "Bazen sözcükleri unutuyorum. İnsan sözcükleri istediği gibi bir araya getiremediğinde ölmek istiyor."
---> Kum'a Ne Yazardın ? "Bazen sözcükleri unutuyorum. İnsan sözcükleri istediği gibi bir araya getiremediğinde ölmek istiyor."
[M]anya[X] Kayıtlı Üye 20 Ara 2011 #1,878 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Farketmez,Farkederse KahroLayım Mekan BeLLi Bozyaka ...
eslem61 Bayan Üye 20 Ara 2011 #1,879 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Sevgiyi sende ögrendim dedi ve çekti gitti..Uygulamayı başkasında yapıcakmış...
---> Kum'a Ne Yazardın ? Sevgiyi sende ögrendim dedi ve çekti gitti..Uygulamayı başkasında yapıcakmış...
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 20 Ara 2011 #1,880 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Bak ! gözlerimin akıttığı her yaş kalbime çarpıyor. Az kaldı silinecek ismin.
---> Kum'a Ne Yazardın ? Bak ! gözlerimin akıttığı her yaş kalbime çarpıyor. Az kaldı silinecek ismin.