---> Kum'a Ne Yazardın ? yinemiiii
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 10 Ara 2010 #163 ---> Kum'a Ne Yazardın ? ashli' Alıntı: I Still Love Youuuu Genişletmek için tıkla ... Asli Asli .xD
ashli Bayan Üye 10 Ara 2010 #164 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Asi Ruh' Alıntı: Asli Asli .xD Genişletmek için tıkla ... Akın Akın xD
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 10 Ara 2010 #165 ---> Kum'a Ne Yazardın ? ashli' Alıntı: Akın Akın xD Genişletmek için tıkla ... forget yavrum.xD
ashli Bayan Üye 10 Ara 2010 #166 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Asi Ruh' Alıntı: forget yavrum.xD Genişletmek için tıkla ... yaa unut demek öle olsun xD
---> Kum'a Ne Yazardın ? Asi Ruh' Alıntı: forget yavrum.xD Genişletmek için tıkla ... yaa unut demek öle olsun xD
doostum_ Kayıtlı Üye 10 Ara 2010 #167 ---> Kum'a Ne Yazardın ? neye yanayım piç olan gençliğime mi hiç olan ömrümemi
X xstreme Banned 10 Ara 2010 #168 ---> Kum'a Ne Yazardın ? belki bunların hepsini yazardım i love düşlerforum! >en büyük asker bizim asker< etraf boş eğlen C!O!Ş! ağzım mühürlü! sensiz nefes bile alamıyorum i love uslanmam(eski forumum ) hepsini yazardım
---> Kum'a Ne Yazardın ? belki bunların hepsini yazardım i love düşlerforum! >en büyük asker bizim asker< etraf boş eğlen C!O!Ş! ağzım mühürlü! sensiz nefes bile alamıyorum i love uslanmam(eski forumum ) hepsini yazardım
X xstreme Banned 10 Ara 2010 #169 ---> Kum'a Ne Yazardın ? veya şunu yazarım tek xD buraya istediğinizi yazabilirsiniz / \ üzgünüm ok yapamadım bu günlük kuma bişey yazma xD
---> Kum'a Ne Yazardın ? veya şunu yazarım tek xD buraya istediğinizi yazabilirsiniz / \ üzgünüm ok yapamadım bu günlük kuma bişey yazma xD
ashli Bayan Üye 11 Ara 2010 #171 ---> Kum'a Ne Yazardın ? "ne kadar uzakta olsak birbirimizden daha fazlası kopup gelemezdi kalbimizden."
---> Kum'a Ne Yazardın ? "ne kadar uzakta olsak birbirimizden daha fazlası kopup gelemezdi kalbimizden."
DriveShaft Kayıtlı Üye 11 Ara 2010 #173 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Evet Dünyadaki En Son İnsanım Uzaylılar Gelirse Okusunlar
` Nur ~ Bayan Üye 11 Ara 2010 #174 ---> Kum'a Ne Yazardın ? kendine iyi Bak. bLiyorum ki İyi oLacaksın. En az benm kadar İyi ~
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 11 Ara 2010 #175 ---> Kum'a Ne Yazardın ? ashli' Alıntı: yaa unut demek öle olsun xD Genişletmek için tıkla ... Olması gereken o .xD
---> Kum'a Ne Yazardın ? ashli' Alıntı: yaa unut demek öle olsun xD Genişletmek için tıkla ... Olması gereken o .xD
X xstreme Banned 11 Ara 2010 #176 ---> Kum'a Ne Yazardın ? zathuraya ulaştınız karadeliğin içine girip ölüme girin orda bilardo filan oynayabilirsiniz keyfinize bakın xD
---> Kum'a Ne Yazardın ? zathuraya ulaştınız karadeliğin içine girip ölüme girin orda bilardo filan oynayabilirsiniz keyfinize bakın xD
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 11 Ara 2010 #180 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Ama biliyorum senin bana dönmemen gerek Sevmemen gerek Tutulmaman gerek, anliyorum Ceylan gözlerime bakmaman gerek Bogulmaman gerek Tutulmaman gerek Bak anladim Bebegim gitmelisin
---> Kum'a Ne Yazardın ? Ama biliyorum senin bana dönmemen gerek Sevmemen gerek Tutulmaman gerek, anliyorum Ceylan gözlerime bakmaman gerek Bogulmaman gerek Tutulmaman gerek Bak anladim Bebegim gitmelisin