---> Kum'a Ne Yazardın ? Mustafa
E eylulecem Bayan Üye 26 Eyl 2011 #1,402 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Bir gün yoLunuzu kaybederseniz, Bir çocugun gözLerinin içine bakın.. Çünkü bir çocugun bir yetiskine her zaman ögretebiLecegi üç sey vardır; *Nedensiz yere mutLu olabilmek, *Her zaman mesguL oLabiLecek bir sey buLmak, *ELde etmek istedigi sey için tüm gücüyLe savasmak...
---> Kum'a Ne Yazardın ? Bir gün yoLunuzu kaybederseniz, Bir çocugun gözLerinin içine bakın.. Çünkü bir çocugun bir yetiskine her zaman ögretebiLecegi üç sey vardır; *Nedensiz yere mutLu olabilmek, *Her zaman mesguL oLabiLecek bir sey buLmak, *ELde etmek istedigi sey için tüm gücüyLe savasmak...
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 26 Eyl 2011 #1,417 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Google : Ben her şeye sahibim. Facebook : Ben herkesi tanıyorum. İnternet : Ben olmasam , bir hiçsiniz.. Elektrik : Fazla bıdı bıdı yapmayın
---> Kum'a Ne Yazardın ? Google : Ben her şeye sahibim. Facebook : Ben herkesi tanıyorum. İnternet : Ben olmasam , bir hiçsiniz.. Elektrik : Fazla bıdı bıdı yapmayın
sir.altan Kayıtlı Üye 26 Eyl 2011 #1,419 ---> Kum'a Ne Yazardın ? cok naz asik usandirirmis kendine gel