---> Kum'a Ne Yazardın ? ßen yazayım dalgalar, siz alıp götürün sonsuza... (:
MyRa Banned 26 Kas 2010 #101 ---> Kum'a Ne Yazardın ? ßen yazayım dalgalar, siz alıp götürün sonsuza...
'-DamLa Bayan Üye 26 Kas 2010 #102 ---> Kum'a Ne Yazardın ? ayık oL ; ) 8,11 ,2010 öLene kadar söz verdk sibeL 'im
Du Karmen Bayan Üye 27 Kas 2010 #103 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Herşey yalan hayat fani geçiyor günler takma bişeyi (,
'-DamLa Bayan Üye 27 Kas 2010 #105 ---> Kum'a Ne Yazardın ? ~ SiLence' Alıntı: Belki Şimdi MutLusundur Yokum Artık Hayatında ~ Genişletmek için tıkla ... .
---> Kum'a Ne Yazardın ? ~ SiLence' Alıntı: Belki Şimdi MutLusundur Yokum Artık Hayatında ~ Genişletmek için tıkla ... .
doostum_ Kayıtlı Üye 5 Ara 2010 #108 ---> Kum'a Ne Yazardın ? farzet ömrümü soldurdun hayatımı mahvettin de hani boynuzların
REiSS Kayıtlı Üye 5 Ara 2010 #109 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Sen Güllere Özenme Güller Sana Özensin. Üzme Tatlı Canını Sen Güllerden de Güzelsin.
---> Kum'a Ne Yazardın ? Sen Güllere Özenme Güller Sana Özensin. Üzme Tatlı Canını Sen Güllerden de Güzelsin.
doostum_ Kayıtlı Üye 5 Ara 2010 #111 ---> Kum'a Ne Yazardın ? arzet ömrümü soldurdun hayatımı mahvettin. eeee hani boynuzların
doostum_ Kayıtlı Üye 5 Ara 2010 #113 ---> Kum'a Ne Yazardın ? farzet ömrümü soldurdun hayatımı mahvettin. eeee hani boynuzların
'-DamLa Bayan Üye 5 Ara 2010 #115 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Bekleme yαpmαyın' αşk'ını αlαn αcıyα doğru ilerlesin..