---> Kum'a Ne Yazardın ? İlk'im , NUR'm. :R .
´ LoveJ. Bayan Üye 30 Nis 2011 #721 ---> Kum'a Ne Yazardın ? ´ LoveJ.' Alıntı: İlk'im , NUR'm. :R Genişletmek için tıkla ... .
Nuri alco Banned 30 Nis 2011 #723 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Sıcak bir ele ihtiyacın olduğunda diğer elini tut. Kimseden fayda yok bu devirde.Çok beklersin benim oldğum yerde.
---> Kum'a Ne Yazardın ? Sıcak bir ele ihtiyacın olduğunda diğer elini tut. Kimseden fayda yok bu devirde.Çok beklersin benim oldğum yerde.
REiSS Kayıtlı Üye 30 Nis 2011 #726 ---> Kum'a Ne Yazardın ? "Birinciysen Birincisindir, İkinciysen Hiçbir şey."
G Gülümse. Bayan Üye 30 Nis 2011 #727 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Çaresiz derdimin sebebi belli. Dermanı yaramda arama doktor.
` Nur ~ Bayan Üye 1 May 2011 #729 ---> Kum'a Ne Yazardın ? ´ LoveJ.' Alıntı: İlk'im , NUR'm. :R Genişletmek için tıkla ... canım benim. İlkin miydim ben senin.. Nur ~ Duyguu `
---> Kum'a Ne Yazardın ? ´ LoveJ.' Alıntı: İlk'im , NUR'm. :R Genişletmek için tıkla ... canım benim. İlkin miydim ben senin.. Nur ~ Duyguu `
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 1 May 2011 #731 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Maksadım dua değil. Sana dokunduğum bu elleri açıp Avuçlarımdaki kiri gösteriyorum aslında..
---> Kum'a Ne Yazardın ? Maksadım dua değil. Sana dokunduğum bu elleri açıp Avuçlarımdaki kiri gösteriyorum aslında..
Sibel1 Bayan Üye 1 May 2011 #732 ---> Kum'a Ne Yazardın ? ~ Gel tanışalım önce ben kısaca F.B, Ama sen bana uzun uzun ŞAMPİYON FENERBAHÇE de... ♥
---> Kum'a Ne Yazardın ? ~ Gel tanışalım önce ben kısaca F.B, Ama sen bana uzun uzun ŞAMPİYON FENERBAHÇE de... ♥
D Dipsiz Kuyu Kayıtlı Üye 2 May 2011 #734 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Bir gölge olsan nereye saklanırdın..
Du Karmen Bayan Üye 2 May 2011 #736 ---> Kum'a Ne Yazardın ? İki kere iki dört hesabı kolay aç kalbini gel dır dır etme
Nuri alco Banned 3 May 2011 #738 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Unutmaya çalışsanda benimsin.Kolarımda olacaksın sonunda.Bunu unutmadan yaşa.Doya doya.
---> Kum'a Ne Yazardın ? Unutmaya çalışsanda benimsin.Kolarımda olacaksın sonunda.Bunu unutmadan yaşa.Doya doya.