---> Kum'a Ne Yazardın ? çöl çiçeğimm
SuqArbOy Kayıtlı Üye 2 Nis 2011 #645 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Sensin Benim En zor savaslarımda celik yelek..
anaToL!aFiRe Kayıtlı Üye 2 Nis 2011 #646 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Akıp Giden Ömrümü Sana Hasret Yaşıyorum
SuqArbOy Kayıtlı Üye 2 Nis 2011 #648 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Önümden hızlı kacar zaman sabırsız.. Kimse degil ölümsüz
anaToL!aFiRe Kayıtlı Üye 2 Nis 2011 #649 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Otopsi İstiyorum Hayallerime Sevgili Çünkü Kurdugum Düşler Eceliyle Ölmüş olamaz
---> Kum'a Ne Yazardın ? Otopsi İstiyorum Hayallerime Sevgili Çünkü Kurdugum Düşler Eceliyle Ölmüş olamaz
REiSS Kayıtlı Üye 5 Nis 2011 #653 ---> Kum'a Ne Yazardın ? ''New York'ta Beş Minare Filmini İzledim, Anladığım Kadarıyla Olay New York'ta Geçiyor'' p
---> Kum'a Ne Yazardın ? ''New York'ta Beş Minare Filmini İzledim, Anladığım Kadarıyla Olay New York'ta Geçiyor'' p
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 5 Nis 2011 #656 ---> Kum'a Ne Yazardın ? İyi! kazasız belasız atlattık bugünü de!
Seven_Adam Kayıtlı Üye 14 Nis 2011 #657 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Ne yazalım kuma ? Kusura bakma kum kardeş aklımda bir şey yok
` Nur ~ Bayan Üye 15 Nis 2011 #658 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Bazen sen bile 'vay be' dersin kendine.. Tek satırlık adamları nasılda roman yapmısım kendime..
---> Kum'a Ne Yazardın ? Bazen sen bile 'vay be' dersin kendine.. Tek satırlık adamları nasılda roman yapmısım kendime..
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 17 Nis 2011 #659 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Ruh Güven Gibidir.. Çıktığı Yere birdaha Geri Dönmez,,