---> Kum'a Ne Yazardın ? Ben, Sen, O.
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 16 Şub 2011 #564 ---> Kum'a Ne Yazardın ? barış için savaşmak, bekaret için sevişmeye benzer.
Yitirilen Banned 16 Şub 2011 #565 ---> Kum'a Ne Yazardın ? im gona f* throw up bro....................
` βэγzα ' Banned 17 Şub 2011 #566 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Asi Ruh' Alıntı: barış için savaşmak, bekaret için sevişmeye benzer. Genişletmek için tıkla ... .y
---> Kum'a Ne Yazardın ? Asi Ruh' Alıntı: barış için savaşmak, bekaret için sevişmeye benzer. Genişletmek için tıkla ... .y
Lilith Daughter of the Void Admin 17 Şub 2011 #569 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Ona baktım, hala hiç bir şey göremedim.. Biliyordum ' hiç bir şey ' olduğunu.. bir ' hiç ' uğruna kendimi vurduğumu. : )
---> Kum'a Ne Yazardın ? Ona baktım, hala hiç bir şey göremedim.. Biliyordum ' hiç bir şey ' olduğunu.. bir ' hiç ' uğruna kendimi vurduğumu. : )
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 17 Şub 2011 #570 ---> Kum'a Ne Yazardın ? bEnİm ELLerimi eLLerİNden AYIramazsın ..haYaliNLe yaşarıM . ..öLürüm .
Thundeers Anadolu'dan Bir Ses Kayıtlı Üye 17 Şub 2011 #571 ---> Kum'a Ne Yazardın ? bugun gine cok yoruldun be emre
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 17 Şub 2011 #573 ---> Kum'a Ne Yazardın ? agLIyorum daga Taşa , içimdeki kara kışa . yarIm kaLAn aşKaa.