---> Kum'a Ne Yazardın ? serkan
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 14 Şub 2011 #502 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Hiç kiMSe dUYmak İStemEYen bİri kadar saGır OLamaz .
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 15 Şub 2011 #506 ---> Kum'a Ne Yazardın ? mUTLuluk yaşadGın aNın arkasınDan teBessüm eTmekTir .
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 15 Şub 2011 #510 ---> Kum'a Ne Yazardın ? sENsİZlik kOYar aMA beNsİZlik sONun Olacak .
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 15 Şub 2011 #512 ---> Kum'a Ne Yazardın ? tŞk o şARkıyı dİnLe bence komPle güzeL bi şaRkı bi baKtım sabah OLmuş. gecEyi yenmişim beLLiki
---> Kum'a Ne Yazardın ? tŞk o şARkıyı dİnLe bence komPle güzeL bi şaRkı bi baKtım sabah OLmuş. gecEyi yenmişim beLLiki
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 15 Şub 2011 #514 ---> Kum'a Ne Yazardın ? şarkının aDı direk o zaten amatÖR bişey aL beni sevDam kucaKLa
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 15 Şub 2011 #516 ---> Kum'a Ne Yazardın ? ne İÇtin koloNyamı ? .) düşüNmeden kOnUŞmanın cezASı sONradan düşÜNmeye mahkum OLmaKdır ...
---> Kum'a Ne Yazardın ? ne İÇtin koloNyamı ? .) düşüNmeden kOnUŞmanın cezASı sONradan düşÜNmeye mahkum OLmaKdır ...
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 15 Şub 2011 #518 ---> Kum'a Ne Yazardın ? cayı sigarayLa iÇtiYsen yaPmış olabilİR xD ama gÖzünü nasIL aGrıTtı onu bileMicem bİLseYDim ruhuNun saTıLık olduğunu .
---> Kum'a Ne Yazardın ? cayı sigarayLa iÇtiYsen yaPmış olabilİR xD ama gÖzünü nasIL aGrıTtı onu bileMicem bİLseYDim ruhuNun saTıLık olduğunu .
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 15 Şub 2011 #520 ---> Kum'a Ne Yazardın ? aFFeriM iÇme bENde İÇmiyom sİGara saGLIa zarARlıDır xD