---> Kum'a Ne Yazardın ? İnanmam ..
SuqArbOy Kayıtlı Üye 30 Tem 2012 #3,204 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Beni sevmiyo olman haric hic biseyine karısamam
N nedenbendede Kayıtlı Üye 30 Tem 2012 #3,205 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Genç yaşımda seni kaybettiğim için değil Aşk öykümüzle yaşlanamadığımız için ağladım
---> Kum'a Ne Yazardın ? Genç yaşımda seni kaybettiğim için değil Aşk öykümüzle yaşlanamadığımız için ağladım
Valetta Bayan Üye 30 Tem 2012 #3,206 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Ya bu kader baştan yazılsın ya da hayatın kendisi
SuqArbOy Kayıtlı Üye 30 Tem 2012 #3,207 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Yazdıklarım anlayan biri olmadıgı icin bosadır..
SuqArbOy Kayıtlı Üye 30 Tem 2012 #3,209 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Suclu bensem üzgünüm. dön ve affet beni. Kollarında nefes almam sen iste yeter ki..
---> Kum'a Ne Yazardın ? Suclu bensem üzgünüm. dön ve affet beni. Kollarında nefes almam sen iste yeter ki..
N nedenbendede Kayıtlı Üye 30 Tem 2012 #3,210 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Sevmeyenin zulmüne sevenin ahı Sorulmaz mahşerde aşkın günahı
SuqArbOy Kayıtlı Üye 30 Tem 2012 #3,212 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Gunes bir parca daha sen damlatabilse.. tam karşıma düşsen konuşsak, söylesem ve dinlesen.. yada ben susup kalsam sen anlatabilsen..
---> Kum'a Ne Yazardın ? Gunes bir parca daha sen damlatabilse.. tam karşıma düşsen konuşsak, söylesem ve dinlesen.. yada ben susup kalsam sen anlatabilsen..
Valetta Bayan Üye 30 Tem 2012 #3,213 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Alıp başımı gitsem çok çokk uzaklara...
SuqArbOy Kayıtlı Üye 30 Tem 2012 #3,215 ---> Kum'a Ne Yazardın ? ne benle mutlu olur bensiz huzuru bulur..