---> Kum'a Ne Yazardın ? Canım :R
Du Karmen Bayan Üye 1 Ocak 2011 #283 ---> Kum'a Ne Yazardın ? ah be ankaraa essem de yoksun sevsem de yoksun hesabı ..
sEmih Kayıtlı Üye 1 Ocak 2011 #284 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Kumandayı Dizime Vurarak Çalıştırdığım Günden Beri, Kimse Beni Şiddetin Çözüm Olmadığına İnandıramadı.
---> Kum'a Ne Yazardın ? Kumandayı Dizime Vurarak Çalıştırdığım Günden Beri, Kimse Beni Şiddetin Çözüm Olmadığına İnandıramadı.
-oZKan- Ceo Admin 1 Ocak 2011 #285 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Ama karşıma çıkınca kızmadım hiç elma kurduna... Bendim çünkü bıçağı saplayan onun yurduna...
---> Kum'a Ne Yazardın ? Ama karşıma çıkınca kızmadım hiç elma kurduna... Bendim çünkü bıçağı saplayan onun yurduna...
Du Karmen Bayan Üye 1 Ocak 2011 #289 ---> Kum'a Ne Yazardın ? günaydın..geç uyandım ama bitti.. aslında geç bile kaldımm
'Gülümse :D Prenses 1 Ocak 2011 #292 ---> Kum'a Ne Yazardın ? ben senin hayatında misafir bile olmadım
B By SerhaT Kayıtlı Üye 1 Ocak 2011 #293 ---> Kum'a Ne Yazardın ? "Beni anlamak için söylediklerimden çok sustuklarımı dinleyin.. Çünkü ben, söylediklerimden çok sustuklarımda gizliyim" !
---> Kum'a Ne Yazardın ? "Beni anlamak için söylediklerimden çok sustuklarımı dinleyin.. Çünkü ben, söylediklerimden çok sustuklarımda gizliyim" !