---> Kum'a Ne Yazardın ? galatasaray 6000 :d
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 20 Tem 2012 #2,890 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Geçen Öyle Plaj'a gitmiştim Aklıma Geldi Yazim Dedim [MENTION=156647]duyguMuhtar[/MENTION]
---> Kum'a Ne Yazardın ? Geçen Öyle Plaj'a gitmiştim Aklıma Geldi Yazim Dedim [MENTION=156647]duyguMuhtar[/MENTION]
duyguMuhtar Bayan Üye 20 Tem 2012 #2,891 ---> Kum'a Ne Yazardın ? [hsN.]' Alıntı: Geçen Öyle Plaj'a gitmiştim Aklıma Geldi Yazim Dedim [MENTION=156647]duyguMuhtar[/MENTION] Genişletmek için tıkla ... ooo çok duygulandım çok güzel olmus bu ya naptın sen :Ü
---> Kum'a Ne Yazardın ? [hsN.]' Alıntı: Geçen Öyle Plaj'a gitmiştim Aklıma Geldi Yazim Dedim [MENTION=156647]duyguMuhtar[/MENTION] Genişletmek için tıkla ... ooo çok duygulandım çok güzel olmus bu ya naptın sen :Ü
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 20 Tem 2012 #2,892 ---> Kum'a Ne Yazardın ? duyguMuhtar' Alıntı: ooo çok duygulandım çok güzel olmus bu ya naptın sen :Ü Genişletmek için tıkla ... Öyle Güneşleniyordum Aklıma Düştün Bir Anda Kum'a ne Ye Yazardın ? Konusu Geldi Seni Yazim Dedim Gerçek Olarak :67:
---> Kum'a Ne Yazardın ? duyguMuhtar' Alıntı: ooo çok duygulandım çok güzel olmus bu ya naptın sen :Ü Genişletmek için tıkla ... Öyle Güneşleniyordum Aklıma Düştün Bir Anda Kum'a ne Ye Yazardın ? Konusu Geldi Seni Yazim Dedim Gerçek Olarak :67: