---> Kum'a Ne Yazardın ? Özgür
LION KING Yɑlɑn zekɑ işidir, dürüstlük ise cesɑret. Eğer zek Kayıtlı Üye 13 Tem 2012 #2,782 ---> Kum'a Ne Yazardın ? adımı
duyguMuhtar Bayan Üye 13 Tem 2012 #2,790 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Neymis çikolata mutlulukmus, yok endorfinmis bilmem neymis...Hayır efendim. Mutluluk lahmacundur! Mutluluk çigköftedir! Mutluluk çaydır çay!
---> Kum'a Ne Yazardın ? Neymis çikolata mutlulukmus, yok endorfinmis bilmem neymis...Hayır efendim. Mutluluk lahmacundur! Mutluluk çigköftedir! Mutluluk çaydır çay!
LION KING Yɑlɑn zekɑ işidir, dürüstlük ise cesɑret. Eğer zek Kayıtlı Üye 13 Tem 2012 #2,793 ---> Kum'a Ne Yazardın ? adımı
duyguMuhtar Bayan Üye 13 Tem 2012 #2,795 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Bugün bi' degisiklik, bi' heyecan olsun istiyorum.
duyguMuhtar Bayan Üye 13 Tem 2012 #2,797 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Dertliysem çay, yorgunsam çay, sinirliysem çay, mutluysam çay... Her anıma yakısan bi'çayım var.
---> Kum'a Ne Yazardın ? Dertliysem çay, yorgunsam çay, sinirliysem çay, mutluysam çay... Her anıma yakısan bi'çayım var.