---> Kum'a Ne Yazardın ? Bilemiyorum.
Valetta Bayan Üye 6 Tem 2012 #2,583 ---> Kum'a Ne Yazardın ? eslem61' Alıntı: Yoksunnn Genişletmek için tıkla ... Tatlım yeni gördüm acil çıkmam gerekiyodu seni özlicemm bende seni çok seviyorum çabuk gel emi :50: Eslem yazardım
---> Kum'a Ne Yazardın ? eslem61' Alıntı: Yoksunnn Genişletmek için tıkla ... Tatlım yeni gördüm acil çıkmam gerekiyodu seni özlicemm bende seni çok seviyorum çabuk gel emi :50: Eslem yazardım
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 6 Tem 2012 #2,586 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Valetta' Alıntı: Fenerbahçe Genişletmek için tıkla ... +
SuqArbOy Kayıtlı Üye 7 Tem 2012 #2,592 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Sapına kadar erkekte olsan kadına el kalkmaz..
Silencio Kayıtlı Üye 7 Tem 2012 #2,593 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Kimi "Metin" Gibi sever Gönülden, Kimi "Alpaslan"dır Koşar Peşinden !
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 7 Tem 2012 #2,594 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Karşıyaka
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 7 Tem 2012 #2,598 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Karşıyaka