---> Kum'a Ne Yazardın ? fenerbahçe .
buğlem Bayan Üye 17 May 2012 #2,361 ---> Kum'a Ne Yazardın ? differentgirl' Alıntı: fenerbahçe Genişletmek için tıkla ... .
eternal Banned 20 May 2012 #2,363 ---> Kum'a Ne Yazardın ? bir insanı sevmekle başlayacak herşeyy......
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 20 May 2012 #2,366 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Fenerbahceli kızlar + kağıt + makas
SuqArbOy Kayıtlı Üye 6 Haz 2012 #2,373 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Ben yakın Sen uzak ya ben yakınlarında sen ırak..
SuqArbOy Kayıtlı Üye 7 Haz 2012 #2,376 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Kac gece göğsünde uyuduğum kadın hep tek basıma uyandım..
AyPerisi Bayan Üye 7 Haz 2012 #2,377 ---> Kum'a Ne Yazardın ? ben sevdiğimi kuma yazmam dalgalar alıp götürmesin diyeizi kalmıyor çünkükaya falan deseydiniz ya konu başlığına kazırdıkxDtaş devri olayı gibixD
---> Kum'a Ne Yazardın ? ben sevdiğimi kuma yazmam dalgalar alıp götürmesin diyeizi kalmıyor çünkükaya falan deseydiniz ya konu başlığına kazırdıkxDtaş devri olayı gibixD
SuqArbOy Kayıtlı Üye 7 Haz 2012 #2,380 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Her zaman kolay degil sevmeden Sevismek..