---> Kum'a Ne Yazardın ? Yak son bir sigara..Amaç unutmak..
B By SerhaT Kayıtlı Üye 19 Nis 2012 #2,301 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Yak son bir sigara..Amaç unutmak..
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 19 Nis 2012 #2,306 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Geçmiyor uzuyor geceler bu canımı alda bana bizi geri verrr yansınn izmit alev alsınn sen yine benim oldaa yarınlar inadına bir yıl sonraya kalsın
---> Kum'a Ne Yazardın ? Geçmiyor uzuyor geceler bu canımı alda bana bizi geri verrr yansınn izmit alev alsınn sen yine benim oldaa yarınlar inadına bir yıl sonraya kalsın
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 19 Nis 2012 #2,309 ---> Kum'a Ne Yazardın ? mektupları yırtıp attım diyelim resimleri yırtıp yaktım diyelim Bir mazi var olup nasıl sileyim sen beni ömrünce unutamazsınn
---> Kum'a Ne Yazardın ? mektupları yırtıp attım diyelim resimleri yırtıp yaktım diyelim Bir mazi var olup nasıl sileyim sen beni ömrünce unutamazsınn
buğlem Bayan Üye 20 Nis 2012 #2,310 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Yaram ne kanar ne kabuk bağlar Giden unutur kalan hep yanar Kaçsam kaçamam her yerde kokun var..
---> Kum'a Ne Yazardın ? Yaram ne kanar ne kabuk bağlar Giden unutur kalan hep yanar Kaçsam kaçamam her yerde kokun var..
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 20 Nis 2012 #2,311 ---> Kum'a Ne Yazardın ? 'Your Moment, My Moment'
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 20 Nis 2012 #2,313 ---> Kum'a Ne Yazardın ? bır bedende butunuz bız
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 23 Nis 2012 #2,318 ---> Kum'a Ne Yazardın ? nefret edıyorum sızden sevgılı aılem