---> Kum'a Ne Yazardın ? Mangetsu buradaydı !
parasite Kayıtlı Üye 20 Şub 2012 #2,123 ---> Kum'a Ne Yazardın ? yalnız yürümeyi öğrendim sonunda ...
parasite Kayıtlı Üye 21 Şub 2012 #2,126 ---> Kum'a Ne Yazardın ? güneş doğdu ama hala her yer karanlık ...
Déath.And.Curse Bayan Üye 21 Şub 2012 #2,127 ---> Kum'a Ne Yazardın ? gidelim buralardan, unutamıyorumm
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 8 Mar 2012 #2,133 ---> Kum'a Ne Yazardın ? Uyudum ben büyüdüm ben...uyudum büyüdüm gibi göründüm ama bir gün bile büyümedim...ben nasıl büyük adam olucam
---> Kum'a Ne Yazardın ? Uyudum ben büyüdüm ben...uyudum büyüdüm gibi göründüm ama bir gün bile büyümedim...ben nasıl büyük adam olucam
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 19 Mar 2012 #2,136 ---> Kum'a Ne Yazardın ? hahaha gülesim geliyor
parasite Kayıtlı Üye 19 Mar 2012 #2,140 ---> Kum'a Ne Yazardın ? küçük hayallerimin sonsuz mutluluklarında kendimi avutmakla meşgulüm şu an.lütfen daha sonra gel ...
---> Kum'a Ne Yazardın ? küçük hayallerimin sonsuz mutluluklarında kendimi avutmakla meşgulüm şu an.lütfen daha sonra gel ...