---> Telefon markalarınız nelerdir? Nokia n97
A Addict Kayıtlı Üye 30 Ağu 2010 #204 ---> Telefon markalarınız nelerdir? Nokia n73 Music Edition Samsung E250
` RaPiMisT ~ Bayan Üye 30 Ağu 2010 #205 ---> Telefon markalarınız nelerdir? DiReNiS' Alıntı: Ericssoonn A1018 p. Genişletmek için tıkla ... Bayıldım. .d
---> Telefon markalarınız nelerdir? DiReNiS' Alıntı: Ericssoonn A1018 p. Genişletmek için tıkla ... Bayıldım. .d
DiReNiS Bayan Üye 30 Ağu 2010 #206 ---> Telefon markalarınız nelerdir? ` RaPiMisT ~' Alıntı: Bayıldım. .d Genişletmek için tıkla ... Mükemmel telefondur... Bi kere İstanbul sokaklarında akşam işten eve gelirken,kendini savunman gerektiğinde oldukça iyi işe yarayabilir... Hem öyle çantada o kadar şeyin içinde 10 saat arayıp sinir krizleri geçirmiyorsun...Elini attınmı çantaya,,hooop elinde..
---> Telefon markalarınız nelerdir? ` RaPiMisT ~' Alıntı: Bayıldım. .d Genişletmek için tıkla ... Mükemmel telefondur... Bi kere İstanbul sokaklarında akşam işten eve gelirken,kendini savunman gerektiğinde oldukça iyi işe yarayabilir... Hem öyle çantada o kadar şeyin içinde 10 saat arayıp sinir krizleri geçirmiyorsun...Elini attınmı çantaya,,hooop elinde..
O oleacea Kayıtlı Üye 5 Eki 2010 #218 ---> Telefon markalarınız nelerdir? Nokia 8310 o bi efsane yaa vazgeçmemm !!
_zeynep_ Bayan Üye 6 Eki 2010 #219 ---> Telefon markalarınız nelerdir? LG Cookie Dokunun hayat bulsun !!