---> Küçükken Kol ve Bacaklarınızı Açarak Kapıya Tırmanırmıydınız? evet :D
mavi_rüzqar Bayan Üye 15 Ağu 2009 #21 ---> Küçükken Kol ve Bacaklarınızı Açarak Kapıya Tırmanırmıydınız? evet
iskelet Bayan Üye 16 Ağu 2009 #22 ---> Küçükken Kol ve Bacaklarınızı Açarak Kapıya Tırmanırmıydınız? ewt
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 16 Ağu 2009 #23 ---> Küçükken Kol ve Bacaklarınızı Açarak Kapıya Tırmanırmıydınız? hahaha süper bişi ya tırmanırdım tabiki
---> Küçükken Kol ve Bacaklarınızı Açarak Kapıya Tırmanırmıydınız? hahaha süper bişi ya tırmanırdım tabiki
DiReNiS Bayan Üye 16 Ağu 2009 #24 ---> Küçükken Kol ve Bacaklarınızı Açarak Kapıya Tırmanırmıydınız? Uff hayır ya s:
modaezo Bayan Üye 17 Ağu 2009 #25 ---> Küçükken Kol ve Bacaklarınızı Açarak Kapıya Tırmanırmıydınız? evet çok yapardım ama artık yaapamıyom malesef kapı yha ayaklarımı koyunca kafam sığmıyor filan
---> Küçükken Kol ve Bacaklarınızı Açarak Kapıya Tırmanırmıydınız? evet çok yapardım ama artık yaapamıyom malesef kapı yha ayaklarımı koyunca kafam sığmıyor filan
-_-sweetemo-_- Bayan Üye 8 Eyl 2009 #26 ---> Küçükken Kol ve Bacaklarınızı Açarak Kapıya Tırmanırmıydınız? ewt
J judaa Kayıtlı Üye 9 Eyl 2009 #27 ---> Küçükken Kol ve Bacaklarınızı Açarak Kapıya Tırmanırmıydınız? ahaha..en büyük eğlencelerimden biriydi .)
---> Küçükken Kol ve Bacaklarınızı Açarak Kapıya Tırmanırmıydınız? ahaha..en büyük eğlencelerimden biriydi .)
# мσŁŁ наωк ~ Banned 9 Eyl 2009 #28 ---> Küçükken Kol ve Bacaklarınızı Açarak Kapıya Tırmanırmıydınız? evet tırmanırdım
ember Bayan Üye 9 Eyl 2009 #29 ---> Küçükken Kol ve Bacaklarınızı Açarak Kapıya Tırmanırmıydınız? evett =D
U UykuCu Kayıtlı Üye 9 Eyl 2009 #30 ---> Küçükken Kol ve Bacaklarınızı Açarak Kapıya Tırmanırmıydınız? eveeeeeeeeeeet Duvara tırmanıyorum ben daha zevkli o
---> Küçükken Kol ve Bacaklarınızı Açarak Kapıya Tırmanırmıydınız? eveeeeeeeeeeet Duvara tırmanıyorum ben daha zevkli o
.HappineSs. asdfghjklşi? Kayıtlı Üye 9 Eyl 2009 #31 ---> Küçükken Kol ve Bacaklarınızı Açarak Kapıya Tırmanırmıydınız? Evet
Fearless_TR Kayıtlı Üye 9 Eyl 2009 #32 ---> Küçükken Kol ve Bacaklarınızı Açarak Kapıya Tırmanırmıydınız? Evet hemde çok
h.i.m.e.s.54 Kayıtlı Üye 9 Eyl 2009 #33 ---> Küçükken Kol ve Bacaklarınızı Açarak Kapıya Tırmanırmıydınız? aynen cok yapardım
aysima_ Bayan Üye 9 Eyl 2009 #34 ---> Küçükken Kol ve Bacaklarınızı Açarak Kapıya Tırmanırmıydınız? ewet
jeff.hardy Kayıtlı Üye 9 Eyl 2009 #35 ---> Küçükken Kol ve Bacaklarınızı Açarak Kapıya Tırmanırmıydınız? eed ama küçükken şimdi sırı kgibiyim kapıdan geçemiom bile
---> Küçükken Kol ve Bacaklarınızı Açarak Kapıya Tırmanırmıydınız? eed ama küçükken şimdi sırı kgibiyim kapıdan geçemiom bile
C cani1903 Kayıtlı Üye 9 Eyl 2009 #36 ---> Küçükken Kol ve Bacaklarınızı Açarak Kapıya Tırmanırmıydınız? evet kapı ve duvarlara çok tırmanıyordum hey gidi günler )
---> Küçükken Kol ve Bacaklarınızı Açarak Kapıya Tırmanırmıydınız? evet kapı ve duvarlara çok tırmanıyordum hey gidi günler )
_-RoCk-_ Bayan Üye 10 Eyl 2009 #37 ---> Küçükken Kol ve Bacaklarınızı Açarak Kapıya Tırmanırmıydınız? eed hatta anneannem gilde çok tırmanıodum sonrada azarı işitiodum
---> Küçükken Kol ve Bacaklarınızı Açarak Kapıya Tırmanırmıydınız? eed hatta anneannem gilde çok tırmanıodum sonrada azarı işitiodum
İnci 1907 Prenses 26 Ağu 2010 #38 ---> Küçükken Kol ve Bacaklarınızı Açarak Kapıya Tırmanırmıydınız? eveeeettttt :11:
AySe^^ Bayan Üye 26 Ağu 2010 #39 ---> Küçükken Kol ve Bacaklarınızı Açarak Kapıya Tırmanırmıydınız? EvetxD
aÇeLya Bayan Üye 26 Ağu 2010 #40 ---> Küçükken Kol ve Bacaklarınızı Açarak Kapıya Tırmanırmıydınız? Evet xD