---> KoRs@N.Ms Nice Senelere :) :) rica ederm
M **meLebek** Bayan Üye 23 Haz 2009 #22 ---> [email protected] Nice Senelere doğum gününüz kutlu olsun tanımıyorum ama kutlayım dedim sevdiklerinizle nice mutlu senelere...
---> [email protected] Nice Senelere doğum gününüz kutlu olsun tanımıyorum ama kutlayım dedim sevdiklerinizle nice mutlu senelere...
sleepless Bayan Üye 23 Haz 2009 #23 ---> [email protected] Nice Senelere İyi ki doğdun Doğu, iyi ki tanıdık seni.. Her şey gönlünce olsun..
---> [email protected] Nice Senelere İyi ki doğdun Doğu, iyi ki tanıdık seni.. Her şey gönlünce olsun..
' Kors@N Kayıtlı Üye 23 Haz 2009 #24 ---> [email protected] Nice Senelere Olsun tanımasan bile içinden gelmiş o bile yeter ileride tanışırız Teşekkürler Sağol Neslihan hep beraber
---> [email protected] Nice Senelere Olsun tanımasan bile içinden gelmiş o bile yeter ileride tanışırız Teşekkürler Sağol Neslihan hep beraber
UpSs KraLiçe Bayan Üye 23 Haz 2009 #25 ---> [email protected] Nice Senelere Korsan Aßi dqm qünün kutLu oLsun
' Kors@N Kayıtlı Üye 23 Haz 2009 #26 ---> [email protected] Nice Senelere Teşekkürler Beyza sağolasın
S Saq0Lera <3 Bayan Üye 23 Haz 2009 #27 ---> [email protected] Nice Senelere D0ğum günün kutLu 0lsun Grevdeki k0rsanımız Sevdiklerinle ve ßizimle nice mutlu seneler inşAllah
---> [email protected] Nice Senelere D0ğum günün kutLu 0lsun Grevdeki k0rsanımız Sevdiklerinle ve ßizimle nice mutlu seneler inşAllah
' Kors@N Kayıtlı Üye 23 Haz 2009 #28 ---> [email protected] Nice Senelere Sağol tığ gibi sıdıkamız Teşekkür ederim...