' Kors@N **** Kişisel Modül ****

---> ' Kors@N **** Kişisel Modül ****

Seni şiirlerinle tanıdım,çok güzel şiirlerinle..herbiri hem seni,hemde bizleri anlatıyordu,belkide benim hislerime tercüman oluyordu,çokta beğenirim,halada.

Şairliğin bir yana çok gülümsetiyorsun beni gerçekten : ) usta dememe her ne kadar kızsanda,diceğim : ) (buraya girdiğim kadarıyla)

Gerek milli görüşlerimiz,gerekse dini düşüncelerimiz birbirine çok benziyor,seni hep onaylayan yorumlarımda bundandır bilirsin : )

Senin her ne kadar güldüren ve gülen tarafını görebilsemde,bir tarafında yenik ve mahzun.
Mahzun tarafın şairaneliğine yarıyor,eğlenceli tarafınsa hepimize :Ü

Duygusal ve içtensin Dogu.İyi yürekli olduğuna inanıyorum. İnsanlar konusunda yanılsamda,sende yanılmıyorum.

Kimsenin seni üzmesine izin verme.. Şiirlerinsiz bırakma bizi : ) ,gülümseyen yüzün solmasın :)

:)

Seni şiirlerinle tanıdım,çok güzel şiirlerinle..herbiri hem seni,hemde bizleri anlatıyordu,belkide benim hislerime tercüman oluyordu,çokta beğenirim,halada.

Şairliğin bir yana çok gülümsetiyorsun beni gerçekten : ) usta dememe her ne kadar kızsanda,diceğim : ) (buraya girdiğim kadarıyla)

Gerek milli görüşlerimiz,gerekse dini düşüncelerimiz birbirine çok benziyor,seni hep onaylayan yorumlarımda bundandır bilirsin : )

Senin her ne kadar güldüren ve gülen tarafını görebilsemde,bir tarafında yenik ve mahzun.
Mahzun tarafın şairaneliğine yarıyor,eğlenceli tarafınsa hepimize :Ü

Duygusal ve içtensin Dogu.İyi yürekli olduğuna inanıyorum. İnsanlar konusunda yanılsamda,sende yanılmıyorum.

Kimsenin seni üzmesine izin verme.. Şiirlerinsiz bırakma bizi : ) ,gülümseyen yüzün solmasın :)

O şiirlerime artık bi ara verdim kendime küstüm belki de
Gülümü soldurmazlarsa gülüm solmaz
Eyvallah eternal

Son düzenleme:

Kendini güzel anlatmışsın.

Bazı konularda ayrışsak da kendin olman, herkes gibi sıradan olmaman hoşuma gitti.

Hayatta yolun açık olsun.

Sayfan hayırlı olsun.

Kendini güzel anlatmışsın.

Bazı konularda ayrışsak da kendin olman, herkes gibi sıradan olmaman hoşuma gitti.

Hayatta yolun açık olsun.

Sayfan hayırlı olsun.

Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşıdakinin anladığı kadardır

Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşındakinin anladığı kadardır .. Bu mantaliteyle yazmıştım karşı tarafa iyi anlatabildiysem güzeldir ..

Ayrıştığımız konuları az çok tahmin edebiliyorum Şovenistliğe kaçmamak şartıyla bende Türk Milliyetçisiyim diyorum kendime ..

İnşallah, teşekkürler okuduğun için Serhat .

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri