' Kors@N **** Kişisel Modül ****

' Kors@N

Kayıtlı Üye
5520.jpg

KİŞİSEL MODÜL

Ad: M.Doğu
Soyad: Gerekli olanlar biliyor zaten ..
Doğum Yeri: Yozgat
Yaşadığım Yer: Kayseri
Uyruk: Türkiye Cumhuriyeti

OTOBİYOGRAFİ

Yukarıda verdiğim bilgilere ek olarak biraz kendimizden bahsedelim maksat geçmişimizi karalayıp geleceğimizle ilgili bilgiler vermek değil mi ..?

Sözüme ilk başlamadan önce şunu söyleyim hiç düşünmeden yazılan bir kendimi tanıtma vesilesi, nerden esti bende bilmiyorum hatta kendimi anlatmak bana biraz abeste kaçmıyor değil. Ne demişler seni kendin değil seni başkaları anlatsın olayı …

Sözümüze başlayalım sizi daha çok sıkmadan …

Kişisel modülde de belirtmiş olduğum gibi İsmim M.Doğu bu iki ismi de yüreklilikle taşıyorum kimi eksikliklerim olsa da ben ismimle varım diyorum ve batı kültürüne inat Doğu sentezinde yaşlanmak niyetiyle ilk bilgilerimi vermiş bulunuyorum…

89 yılında, yılın en uzun gününden 2 gün sonra doğmuşum ne kadar doğmak istemesemde Allahın işine karışılmıyor doğmuşuz artık sebep aramaya ne gerek var daha fazlası şirke girer…
13 sene boyunca Doğduğum yerde ikamet ettik daha sonra Lise yılları başladı ve hayata bir adım daha atıyordum bunun üzerine velhasıl öğrenim dolayısıyla ve de o gün ki şartlar neticesinde Kayseriye taşınmaya karar verdik ne amaç için oğlumuz okusunda Adam olsun diye .. Olduk mu..? paradigmaya göre değişir bu..

KİŞİSEL ÖZELLİKLER
İlk başta kişilere karşı çok soğuğumdur fakat daha sonra insanlar beni tanıdıkça şakacı,esprili biri olduğumu anlarlar.. Bazen de çok suratsız olabiliyorum hatta kardeşim diye sevdiğim bir kişi her yanıma geldiğinde şu sözü söylemeden gitmez : Oğlum senin yanına gelince dertleniyorum hayattan soğuyorum … J Hayattan soğutmamak adına neler yapmadık ki sıcak bir tanımlama ya sokmaktansa soğuk bir duş etkisi yaratır misali.. Forumda da az çok belli olmuştur duygusal bazen alınganımdır yazdığım şiirlerden de anlaşılıyor elbette, bir kişinin dediği gibi hissiz yazılmaz hiçbirşey. Hislerimiz de var elbette sap olarak hayatı görmüyoruz ya da empatisiz bir şeyde yaşamıyoruz. Kurallarım vardır söz verdiğim saat ve anda dediğim yerde olup kurallarıma sadığımdır, hoşgörülüyümdür bir laf söylemeden iki kere düşünmeyi yeğlerim sonuçta kalp kırmak çok kolay onarmak zor bir iştir.. Felsefeyi çok severim her söze bir cevap bulurum haksız olduğum zamanlarda da kendimi aşağı alacak kadar da bencil değilim sırf egosunu tatmin etmek isteyen kişilerle de işim olmaz.. Ağır abi, reis, hoca diye de hitap şeklinde lakaplarım vardır …

En sevdiğim renk ; Siyahın asilliği , Morun içe kapanıklığı ..
En sevdiğim yemek ; Et türü yemekler vs..
Mesleğim ; Sendika Bilgisayar Teknisyeni
Hobilerim ; Kickbox yapıyordum bıraktım haftaya tekrar başlıyorum Allah izin verirse.. Mesleğim dolayısıyla bilgisayar ve grafik aşık olmadan bu mesleği yapamazsın ..:)
Fobilerim ; Ailemi ve sevdiklerimi kaybetmek..
Örnek aldığım kişiler ; Babam ( O bir yıkılmamış Çınardır her şeye rağmen ), Mehmet Akif Ersoy ( Müslümanlık nerde bizden geçmiş insanlık bile , Alem aldatmaksa maksat aldanan yok nafile) dizeleri hayran bırakmıştır ve dolayısıyla İstiklal Marşı tabi ki, Yıldırım Bayezid ( Ankara Savaşı sonrası o asil duruşu ilahımdır ..)
Örnek almadığım kişiler ; Halk kahramanı ilan edilen Deniz ş…, Rte ( Yaptıklarına bişey diyemem ama bana göre yanlıştır yanlışı ne diye soranlara benim beynimde de yaşamıyorsunuz derim ..)
En sevmediğim insan tipleri ; Türklüğünü kaybetmiş kız tavlama peşinde koşan,erkek ayarlama konusunda ideolojisini unutmuş boş gençlik..
En sevdiğim sözler; Bırak dağınık kalsın , "Hadi oradan. Son sözler yeterince doğru söz söylememiş aptallar içindir" , Çokta kederlenir az da gülerim ustura ağzı düşüncelerim .. Deliliktir belki, bırakın kalsın
En sevdiğim şarkıcılar ; Engin Nurşani, Neşet Ertaş, Ahmet Şafak , Uğur Işılak ve daha birçok …

ŞİİR

Hayat tarzım diyebilirim çoğu zaman lal olmuş anlarımda çıkan hoş sözlerdir ..
Birkaç şiirim ;

Kimi zaman suskun oluyorum hayata
Bazen susarak bazen de gülerek
Çoğunlukla da herkes gülen yüzümü görüyor.
Ardındaki kahroluşu değil
Atamıyorum içime
Daha doğrusu atıpta boğulmaktan korkuyorum.
Atmıyorum değil de hani
Bir palyaço misali dış görünüşle aldatıyorum herkesi
Oysa içimde ne fırtınalar kopuyor
Ne ateşler yanıyor..
Bırakın herkeste öyle bilsin
Dışı ak içi kara misali ...

Biliyor musun içimden geçen söylentileri
Duyabiliyor musun çığlıkları ?
Dur sakın söyleme ben cevaplıyorum şimdi
Nasıl bakacaksın ki yüz mü kaldı
Ha unutmuşum o bile yoktu demi sende
Görmemezliğime geliyor bazen affetmelisin bu huyumu
Ne de olsa his etmeyen bir şair
Hissedilmeyen bir yokluğuz..

Ve birçoğu ..

SİYASET

Ülkücüyüm evet ben bir ülkücüyüm..! Boşu boşuna şimdiki ocaklarda kendini avutan üç beş çapulcu gibi değil kendimi Pantürk ideolojisine adamış biriyim.. Turan olmadan Türkiye olamaz düşüncesiyle hareket eden bir ülkücü Türkgenciyim… Şoven yakıştırmalarına da gelmeyecek kadar bakış açısı olan bir insanım…

OKUDUĞUNUZ VE ZAMAN AYIRDIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER ..

---> ' Kors@N **** Kişisel Modül ****

SİYASET

Ülkücüyüm evet ben bir ülkücüyüm..! Boşu boşuna şimdiki ocaklarda kendini avutan üç beş çapulcu gibi değil kendimi Pantürk ideolojisine adamış biriyim.. Turan olmadan Türkiye olamaz düşüncesiyle hareket eden bir ülkücü Türkgenciyim… Şoven yakıştırmalarına da gelmeyecek kadar bakış açısı olan bir insanım…

Gözlerinden öperim Ülküdaşım. Ülküdaşlığı artık sadece Ülkü Ocaklarına gitmeyle ya da Mhp'yi tutmayla karıştıranlar var. Dilerim Forum ve Kayseri dışında TURAN'da buluşuruz. Dilerim bizden önce Allah'a kavuşan onlarca Ülküdaşımızın kemiklerini sızlatmayız.

Seni çok seviyorum Doğu'm.

Kişilikdaşız desem yeridir. Anlamını salla işte xD

Allah yolunu ve zihnini açık etsin.

Sayfan hayırlı olsun

Gözlerinden öperim Ülküdaşım. Ülküdaşlığı artık sadece Ülkü Ocaklarına gitmeyle ya da Mhp'yi tutmayla karıştıranlar var. Dilerim Forum ve Kayseri dışında TURAN'da buluşuruz. Dilerim bizden önce Allah'a kavuşan onlarca Ülküdaşımızın kemiklerini sızlatmayız.

Seni çok seviyorum Doğu'm.

Kişilikdaşız desem yeridir. Anlamını salla işte xD

Allah yolunu ve zihnini açık etsin.

Sayfan hayırlı olsun

Sağolasın kardeşim Mhpyi tutmuyorum ama Turancılığı az da olsa savunduğu için oyumu ona atıyorum Devlet Bahçeliyi de cinimde sevmiyorum o ayrı :)
Anlam karmaşasına yol açan kişilikdaşızı da anladım merak etme :D
Tekrar teşekkürler kardeşim :)

( hallettim. endless)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Güzel kelimeler seçerek, anlamlı cümleler kurmuşsun.
Bazı bölümlere katılmasamda okudum.
Okuyanlara kendini iyi anlatmak için çok itina göstermişsin "Yeni" sayfanda.
Hayırlı Olsun.

Sağolasın kardeşim Mhpyi tutmuyorum ama Turancılığı az da olsa savunduğu için oyumu ona atıyorum Devlet Bahçeliyi de cinimde sevmiyorum o ayrı :)
Anlam karmaşasına yol açan kişilikdaşızı da anladım merak etme :D
Tekrar teşekkürler kardeşim :)

Bro bırak ya Erciyeste kurultayı kaldıran; Üniversiteler de Ocak sistemini kaldırmaya çalışan bir adam. Neyse No Siyaset. Hedef Turan Rehber Kur'an

Güzel kelimeler seçerek, anlamlı cümleler kurmuşsun.

Bazı bölümlere katılmasamda okudum.
Okuyanlara kendini iyi anlatmak için çok itina göstermişsin "Yeni" sayfanda.

Hayırlı Olsun.

Hangi bölümlere katılmadığını biliyorum ama saygım vardır her görüşe ..
Sanalda olsa bişeyler paylaştım en azından tanımak isteyenler okumuş oldu
Sağolasın kardeşim

Bro bırak ya Erciyeste kurultayı kaldıran; Üniversiteler de Ocak sistemini kaldırmaya çalışan bir adam. Neyse No Siyaset. Hedef Turan Rehber Kur'an

Orası ayrı bir haysiyetsizlik zaten Siyasete girmeyelim çıkamıyoruz aga :)

Güzel bi anlatımın var, hakkında her şeyin hayırlısını dilerim.. Seni tanımak güzeldi :)

birazcik uzunmus, isim bittiktn sonra okuyacagim.. ha neden okumadan yaziyorsun diye sorarsan eger, konuyu kaybetmemek icin :) forum cok aktif oldugundan yazilar kaciveriyor, gonderdigim mesajlardan bu konuyu rahatlikla bulabilmek icin yaziyorum :)
geri gelecegim.

seni daha yakından tanımak güzeldi doğu :)

Teşekkürler Pınar Hanım seni de tekrar burda görmekten mutlu oldum :R

Güzel bi anlatımın var, hakkında her şeyin hayırlısını dilerim.. Seni tanımak güzeldi :)

Sen de forumda tanışmak istediğim kişilerdensin, teşekkürler inşallan diyelim : )

birazcik uzunmus, isim bittiktn sonra okuyacagim.. ha neden okumadan yaziyorsun diye sorarsan eger, konuyu kaybetmemek icin :) forum cok aktif oldugundan yazilar kaciveriyor, gonderdigim mesajlardan bu konuyu rahatlikla bulabilmek icin yaziyorum :)
geri gelecegim.

Daha kısa kestim okuyan olursa sıkılmasınlar diye tekrar bekliyorum yesil güzel ve kötü düşüncelerini görmek mutlu eder beni :)

Herzaman sevdigim kisileri (arkadaslarimi) secerken dogru secim yaptigimi dusunmussumdur... Bu yazini okuduktan sonra yanilmadigimi bir kez daha anladim diyebilirim.... (bu arkadaslik,kardeslik, sevgi tek tarafli olabilir)sorun degil ben kendi hissettiklerime bakarim karsi tarafa... ve diyorum ki, kanimin issinmasi bosuna degilmis...

kendini cok guzel ifade etmissin, insan aklinda hic bir soru isareti kalmasina mahal vermeden. Acik ve net...
seninle bir tek parti gorusumuz farkli ama ben partidas, takimdas yada herhangi bir daslar aramiyorum.. bu beni ilgilendirmiyor benim chp li bile cok sevdigim arkadsim var... bunlar yuzunden arkadaslik kurmayacak kadar cahil degilim hamd olsun...

Zaten, siyaset konusundada gereken aciklamayi yapmissin...

sana soyleyebilecegim tek sey, kisisel modulunu okumaktan seni daha yakindan tanimaktan cok memnun oldum.

Bu forumdaki bir cok kisi benden kucuk senin gibi... bir kac kardesim gibi senide kardesim gibi goruyorum. hatta seviyorum diyebilirim...

asil bundan sonra takibindeyim kardesim :) ( tabiki SIKILIP kizmazsan)

simdilik selametle kardesim...

Herzaman sevdigim kisileri (arkadaslarimi) secerken dogru secim yaptigimi dusunmussumdur... Bu yazini okuduktan sonra yanilmadigimi bir kez daha anladim diyebilirim.... (bu arkadaslik,kardeslik, sevgi tek tarafli olabilir)sorun degil ben kendi hissettiklerime bakarim karsi tarafa... ve diyorum ki, kanimin issinmasi bosuna degilmis...

kendini cok guzel ifade etmissin, insan aklinda hic bir soru isareti kalmasina mahal vermeden. Acik ve net...
seninle bir tek parti gorusumuz farkli ama ben partidas, takimdas yada herhangi bir daslar aramiyorum.. bu beni ilgilendirmiyor benim chp li bile cok sevdigim arkadsim var... bunlar yuzunden arkadaslik kurmayacak kadar cahil degilim hamd olsun...

Zaten, siyaset konusundada gereken aciklamayi yapmissin...

sana soyleyebilecegim tek sey, kisisel modulunu okumaktan seni daha yakindan tanimaktan cok memnun oldum.

Bu forumdaki bir cok kisi benden kucuk senin gibi... bir kac kardesim gibi senide kardesim gibi goruyorum. hatta seviyorum diyebilirim...

asil bundan sonra takibindeyim kardesim :) ( tabiki SIKILIP kizmazsan)

simdilik selametle kardesim...

Çok güzel ifade etmişsin uzun cümleler kurarak bana bişeyler anlatılmasını çok severim:)
Kardeşlik konusuna gelince elbette diyebilirsin senden 2-3 yaş küçüğüm sanırım öyle olmasa bile hepimiz din kardeşiyiz Türk'üz :)
Siyaset konusuna gelince de herkes tekdüze bir kişiyi severse diğer kişilerin ne anlamı kalır ki önemli olan yadırgı olan şeylerle başkalarına yakınlık kurmaktır ..
Çk içten bir yazı olmuş teşekkür ederim :)

sanirim birazdaha fazla buyugum :) bayanlar genelde yasini kucultsede, ekimde 28 yasina girecegim icin ve nerdeyse 28 demektense 28 yasindayim demeyi tercih ediyorum..
sanirim 6 yas buyugum :) yaslandik ama neyseki yasimi gostermiyorum :) cekinmeden soylememin nedenide odur. Nasilsa inanmiyorlar :)

yanlis cumle kurmamak icin aslinda kisa cumleler kurmak daha saglikli ama uzun cumle kurmasini bende cok seviyorum hernedense.
Uzun yorum okumayida cok seviyorum, yorum nekadar uzun oluyorsa okadar onemsendigimi hissediyorum.. (bazen kisa yorum gerektiren konularda oluyor tabiki onlar istisna)
Haklisin, herkez tek dusuncede olsa ozaman cesit cesit insan olmamizin ne anlami kalirdiki?

Farketmez abla herkes o yaşa gelecek yaş kompleksi saçmalıktır ..
Uzun cümle konusunda bende takıntılıyımdır :)

oyle, onemli olan nasil yasadigin. Hic bir konuda pek bir komleksim yoktur ama benim 3,5 yasinda bir yegenim var :) diyor teyze ben yaslanmak istemiyorum, ben buyumek istemiyorum :) simdiden kompleksli. normalde cocuklar biran evvel buyumek isterler ama benim yegenim cok akilli :) o buyumek istemiyor hep cocuk kalacakmiski her istedigini yapabileymis :)
aslinda onun videolarinida yukleyecektim ama youtube Turkiyeden pek acilmiyor.

Seni ilk geçen yaz gördüm.. Geçen yıl ben de yeni sayılırdım ve sen yenilere karşı mesafeliydin..
Ama bu yıl bayağı değişmiş gördüm seni...
Hem çok ciddi hem de şakacısın..
Hayatta benim diyen bir tarzın var tanıdığıma sevindim daha da tanımak isterim :)

oyle, onemli olan nasil yasadigin. Hic bir konuda pek bir komleksim yoktur ama benim 3,5 yasinda bir yegenim var :) diyor teyze ben yaslanmak istemiyorum, ben buyumek istemiyorum :) simdiden kompleksli. normalde cocuklar biran evvel buyumek isterler ama benim yegenim cok akilli :) o buyumek istemiyor hep cocuk kalacakmiski her istedigini yapabileymis :)
aslinda onun videolarinida yukleyecektim ama youtube Turkiyeden pek acilmiyor.

Yeğenin işi biliyormuş büyüyüpte ne yapacak istediği çoğu şey fazla olmaz çünkü mantıklı çocuk :)
Tekrar teşekkürler :)

Seni ilk geçen yaz gördüm.. Geçen yıl ben de yeni sayılırdım ve sen yenilere karşı mesafeliydin..
Ama bu yıl bayağı değişmiş gördüm seni...
Hem çok ciddi hem de şakacısın..
Hayatta benim diyen bir tarzın var tanıdığıma sevindim daha da tanımak isterim :)

Evet o aralar çaylaktın :)
İlk tanıdığım kişilere karşı soğuğumdur laubali olamıyorum fazla o yüzdendir :)
Gerektiği yerde ciddiyet gerekli olduğu yerde şakacılık iyi biliyorsun bende daha yakından tanışmak isterim okuduğun için teşekkürler :R

guzel betimlemissin,
ideoloji olarak farkli,
tarafta olsak da,
ayni ortamda olmaktan,
mutluluk duydum..

Hepimiz ayrı insanlarız farklılıklar olacak sonuçta okuduğun için Teşekkürler ..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri