Kopyalama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Destinys

Bayan Üye
Merhaba arkadaşlar,
Sorun şu ki ; mesela kendi çalışmalarınız bölümüne çalışmalarımı koyamıyorum kopyalayamadığım için.
Ve mesela ortaladığımda center falan çıkıyo onlar çıkmadan ortalasa olmuyo mu yaa ?
Biri bana yardım etse iyi olucak.
Şimdiden teşekkürler.:hi:
[MENTION=4428]sEmih[/MENTION] [MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION] [MENTION=142525]Nymphadora[/MENTION] [MENTION=42805]HaDeS[/MENTION][MENTION=160419]Queen2[/MENTION]​

Son düzenleme:
---> Kopyalama.

center <- yazdığınız yazıları vs. ortalamak için gerekli olan kod, o olmadan ortalamak maalesef mümkün değil. Mesajı yazarsınız başına [ center ] *boşluksuz, sonuna da [/ center ] koyarsınız. :Ü

ama mesajı gönderdiğinizde center falan yazmaz zaten, eğer yazıyorsa fazladan bir center eklemişsinizdir. olmadı ekran resmi atın halledelim. xD

ve,

Kopyalayamıyorum derken?

Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz? Ben mozilla kullanıyorum mesela kopyala yapıştırda bir sorun yaşamıyorum, resimler olduğu gibi geliyor.

@Destinys

Son düzenleme:
---> Kopyalama.

center <- yazdığınız yazıları vs. ortalamak için gerekli olan kod, o olmadan ortalamak maalesef mümkün değil. Mesajı yazarsınız başına [ center ] *boşluksuz, sonuna da [/ center ] koyarsınız. :Ü

ama mesajı gönderdiğinizde center falan yazmaz zaten, eğer yazıyorsa fazladan bir center eklemişsinizdir. olmadı ekran resmi atın halledelim. xD

ve,

Kopyalayamıyorum derken?

Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz? Ben mozilla kullanıyorum mesela kopyala yapıştırda bir sorun yaşamıyorum, resimler olduğu gibi geliyor.

@Destinys

Bende mozilla kullanıyorum, ama kopyalanmıyor.
Ben gene bir bakayım, teşekkürler.

---> Kopyalama.

Kopyalamak istediğiniz sitede sağ tık yapıp " resim konumu kopyala " diyebiliyor musunuz acaba?
Acaba kopyalama da mı bir sorun mu var..Neyse, team var evet.
ID alayım? :Ü

---> Kopyalama.

Merhaba

Hoş Geldiniz

Ayarlar Bölümünde

Gelişmiş VB Kodları Mevcut

Ordan WYSIWYG Seçebilir misiniz?

Birde Onu Deneyin İsterseniz

Belki Faydası Olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri