Köpek korkusu

---> Köpek korkusu

[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] akrabam köpek almış Minicik beyaz bir şey. İsmini de gezi koymuş. Pek manidar. :) İsminden midir nedir onu bayağı bir sevdim xD

hayirli olsun :)bizimde yeni komsumuzun köpegi var anlatti cinsini baktim beyaz yasliymis oda baya ..kadin cok gezeriz biz bulunmayiz görünmeyiz demisti hakli daha suana kadar denk gelmedim oda cici köpek ama korkarmiyim gördügümde söylerim :3dtgy:

---> Köpek korkusu

neee masumuu bee ben hıc masum köpek görmedım :D doberman mıı ooooooooo iyi yırtmıssın :D korktuguunu bellı etme derler oyle yap sendee :D

Köpekler masumdur

Ben masum olmayabilirim,
Onlara laf etme, seni döverim :vala_02:

Tüm hayvanlar masumdur, tehlike sezmedikçe ve yaradılışlarından olan bi sebeple size ihtiyaçları olmadığı sürece asla zarar vermezler.
Yanınıza yaklaşırken elinizi patisine uzatsanız, hiçbi şey olmadığını ve bunun nasıl müthiş bi duygu olduğunu farkedersiniz.

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] konu senindi yanılmıyosam,
Bi gün yanında korkmayan biriyle gitmeni tavsiye ederim,
Hayvan sevgisi bambaşka bi şey zaten buna söz yok, ama bi de yanyana gelmek yaptıklarından bi şey anlamaya çalışmak, sıkı fıkı olmak ondan da başka bi şey.
Umarım korkunu yenersin,
Çocukluktan yanınızda köpeklere 'hoşt' diye hitap eden kişiler vardıysa, çekinmek kaçınılmaz elbet,
Ama biz her yaz bağ evinde olurduk, yılanlar, fareler, böcekler, kurbağalar, süleymancıklar, kedi çok az da olsa kediler, köpekler -zaten sadece bizim sekiz tane vardı-, vs vs. bunların içinde büyüdüm, belki bu yüzden daha yakınım farklı şekilde büyütülsem daha farklı sonuçlar olabilirdi.
O yüzden durumu anlıyorum,
Her zaman söylediğim şeydir, sevmeyi de bırak, sevme bile, saygılık pozisyon olmasa da saygı duyulur, duyarım, ama dokunma yahu sana zararı olmayan bi masuma. Ne zevk alıyosun yani?
Anlamsız, çözümsüzce bi şey.

Neyse çok konuştum yine,
Bi kere dene lütfen,
İtirafının samimiyeti için +

---> Köpek korkusu

[MENTION=153980]Gözde'[/MENTION] yazan ellerine sağlık. Teşekkürler dediklerin için. :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri