Köpek korkusu

Moreas

Bayan Üye
Köpeklerden korkuyorum. Bunun nedeni de başımdan geçen bir olay. Sanrım 5 6 yaşlarındayım. Öyle ufak tefek acayip zayıf bir şeyim. Annem babam öğretmen olduğu için bana babaannem bakıyordu. Bir gün evden babaanemlere gitmem gerekiyordu. Evde de kimse yok. Annemin öğrettiği üzere anahtarı aldım evin kapısından çıktım. Kapıyı kilitlemek için arkamı dönmüştüm. Hızlı hızlı nefes alan bir şey var. Önce biri var zannettim. Ama dönüp bakamıyorum. Bi baktım doberman cinsi benim iki katım bir köpek. Kalakaldım bir yere gidemiyorum. Kapıyı da tam kapatmamıştım Allahtan. Hemen içeri koştum. Benim korktuğumu anlayan köpek kapıya patileri ile vurmaya başladı. İçeri kaçmasaydım saldıracaktı :( O olaydan sonra küçük ya da büyük tüm köpekleri uzaktan seviyorum. :( Yaklaşmayı istiyorum. Ama epey bir zaman küçükken yani rüyalarıma girmişti. O yüzden korkuyorum şimdi bile. :(

---> Köpek korkusu

Allah korumuş.

Başımdan böyle bir olay geçmedi ama bende köpekleri sevmem.Doğuştan bir tiksinçlik besliyorum onlara karşı xD

---> Köpek korkusu

Daha önce bir yerde okumuştum ,bilimsel olarak açıklaması yapılmıştı . Köpekler korkan insanları anlıyorlarmış o yüzden daha fazla üstüne geliyormuş. Korktuğunu belli etmemek lazımmış :)
Geçmiş olsun , köpekleri sevin ya köpekler candır :D

---> Köpek korkusu

Köpeklerden bende küçükken korkardım şimdi ne kadar savunmasiz olduklarnı gördükçe korkmuyorum. :H onlarda insanlar gibi sevgiye muhtaç.

---> Köpek korkusu

Bende kopeklere saldirirmisim kucukken hep. Simdi onlarda benden korkuyo. Itirafini dinlemek guzeldi :Ç

---> Köpek korkusu

Bende cok korkuyorum. Seviyorum ama korkuyorum.
Bende kucukken (senin dedigin yaslardan birazdaha buyuk) belki 7-8 bilmiyorum. Ablamla bir yerde duruyorduk kopek yaklasmaya basladi bana. Normalde ablamda korkar ama nasilki sakin kaldi hayret. Bana kosma birsey yapmaz dedi. Bende durdukca pesimden geliyor :) ablamin etrafinda ben onden o arkamdan kovalamaya basladi. Sanayi yeriydi zaten orda calisanlarmi ne kurtarmisti :)
Deli gibi korkuyorum. Parktan ablamara kestirme ama kopekler cok oluyor parktan kroka korka gidiyorum surekli yol degistiriyorum gordugumde :)

Gecen iki yasli kadin kaldirimda durmus konusuyorlar aralarinda bosluk var. Kooekleride yanlarinda kucik finolar okuyorya onlardan. Ikiside sahiplerin yaninda duruyor. Tahmin ettim dedim yaklasinca saldirmaya calsicaklar bana. Neyseki ipleri sahiplerindeydi. Tam enistemle ortalarindan gecerken kopeklerin ikisi ayni anda salfirmaya kalkti :) piss kopekler. Sahiplerine kiziyorum cogu zaman sahop cikmiyorlar cogu zaman. Gecen benim boyumda gece gece kopek yanimiza geldi ablam ciglik atiyo :) ben cok korktum. Kadimda kom kom diye cagiriyor. Gitmiuor kopek tabi. Birsey yapmaz diyor birde kadin.kadini oldures geldi icimden. Gel gel diyor kooege. S
Alak gel kopegini al iste gormuyonmu korkuyo millet. Kadinin kafasina birtane indirecen kom komu gorcen.

Elimdeki torbalara o kotu kopeklerden bir kactane gekdi. Sahipleri yaninda sahipleri asil kopek. Goruyorlar korkuyor u m aval aval bakiyorlar essogular. Kizdim bende cagirs iza kopeklerinizk diye. Neymis orasi kopeklerin alaniymis. Elimdeki torbalari biraktim yere gidiyorum. Kiymami ne vardi onun kokusuna geldiler galiba. Ama hep babamin yuzjnden. Korkuyorum biliyor o yoldan goturiyor illa. Girmeyelim dedim. Korkuyorum diye koziyor birde ":)

---> Köpek korkusu

[MENTION=159813]ridersofrohan[/MENTION] cidden Allah korumuş. :) Küçücük bir şeyim zaten minnacık xD iyi ki kaçtım. Ama severim ya sadık dost onlar. :)
[MENTION=154200]Director23[/MENTION] evet korktukça öyle yaptı hayvan. Belki oyuncak gibi geldim ona malum iki katım büyüklükte olunca xD
[MENTION=120709]'-DamLa[/MENTION] Evet canım çok masumlar şimdi. Küçüklük işte. :)

---> Köpek korkusu

[MENTION=159813]ridersofrohan[/MENTION] cidden Allah korumuş. :) Küçücük bir şeyim zaten minnacık xD iyi ki kaçtım. Ama severim ya sadık dost onlar. :)
[MENTION=154200]Director23[/MENTION] evet korktukça öyle yaptı hayvan. Belki oyuncak gibi geldim ona malum iki katım büyüklükte olunca xD
[MENTION=120709]'-DamLa[/MENTION] Evet canım çok masumlar şimdi. Küçüklük işte. :)

Evet canım :)

---> Köpek korkusu

Bende kopeklere saldirirmisim kucukken hep. Simdi onlarda benden korkuyo. Itirafini dinlemek guzeldi :Ç

Şimdi sana ilginç birisin desem niye diye sormazsın demi xD rica ederim. Içimden geldi konu açayım dedim. Sen de uzak dur köpeklerden xD
[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] abla sende bendensin işte. :) diğer köpek anımda hayvancağız ile gözgöze gelmiştim. O zaman nasıl korktum anlatamam. Çünkü bizim mahallenin saldırgan köpeği gelip bana şirinlik yapmıştı :) Tabii bu olaydan sonra o köpeğe ben şirin bir şekilde yaklaşamamıştım xD

---> Köpek korkusu

Şimdi sana ilginç birisin desem niye diye sormazsın demi xD rica ederim. Içimden geldi konu açayım dedim. Sen de uzak dur köpeklerden xD
[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] abla sende bendensin işte. :) diğer köpek anımda hayvancağız ile gözgöze gelmiştim. O zaman nasıl korktum anlatamam. Çünkü bizim mahallenin saldırgan köpeği gelip bana şirinlik yapmıştı :) Tabii bu olaydan sonra o köpeğe ben şirin bir şekilde yaklaşamamıştım xD

:) ya saldirmiyor burdakiler hatta tr dekilerin bile saldiracak mecali kalmais zavallilarin gunestr mayisiyorlar ama korkuyorum cok. Birgun sabah ise gitmek icin apartman kapisini actim tam karsimda kara bir kopek nasil korktum birden kapiyi tekrar kapatmissim :)
Deli gibi korkuyorum az buz degil. Neyseki heryere scooterla gidip geliyorum.:)

---> Köpek korkusu

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] bir şekilde yeneriz umarım. :) Çünkü bazıları çok masum oluyorlar. Sevecekken bir de korkum aklıma geliyor iyi olmuyor. :)

---> Köpek korkusu

Bende cok korkuyorum. Seviyorum ama korkuyorum.
Bende kucukken (senin dedigin yaslardan birazdaha buyuk) belki 7-8 bilmiyorum. Ablamla bir yerde duruyorduk kopek yaklasmaya basladi bana. Normalde ablamda korkar ama nasilki sakin kaldi hayret. Bana kosma birsey yapmaz dedi. Bende durdukca pesimden geliyor :) ablamin etrafinda ben onden o arkamdan kovalamaya basladi. Sanayi yeriydi zaten orda calisanlarmi ne kurtarmisti :)
Deli gibi korkuyorum. Parktan ablamara kestirme ama kopekler cok oluyor parktan kroka korka gidiyorum surekli yol degistiriyorum gordugumde :)

Gecen iki yasli kadin kaldirimda durmus konusuyorlar aralarinda bosluk var. Kooekleride yanlarinda kucik finolar okuyorya onlardan. Ikiside sahiplerin yaninda duruyor. Tahmin ettim dedim yaklasinca saldirmaya calsicaklar bana. Neyseki ipleri sahiplerindeydi. Tam enistemle ortalarindan gecerken kopeklerin ikisi ayni anda salfirmaya kalkti :) piss kopekler. Sahiplerine kiziyorum cogu zaman sahop cikmiyorlar cogu zaman. Gecen benim boyumda gece gece kopek yanimiza geldi ablam ciglik atiyo :) ben cok korktum. Kadimda kom kom diye cagiriyor. Gitmiuor kopek tabi. Birsey yapmaz diyor birde kadin.kadini oldures geldi icimden. Gel gel diyor kooege. S
Alak gel kopegini al iste gormuyonmu korkuyo millet. Kadinin kafasina birtane indirecen kom komu gorcen.

Elimdeki torbalara o kotu kopeklerden bir kactane gekdi. Sahipleri yaninda sahipleri asil kopek. Goruyorlar korkuyor u m aval aval bakiyorlar essogular. Kizdim bende cagirs iza kopeklerinizk diye. Neymis orasi kopeklerin alaniymis. Elimdeki torbalari biraktim yere gidiyorum. Kiymami ne vardi onun kokusuna geldiler galiba. Ama hep babamin yuzjnden. Korkuyorum biliyor o yoldan goturiyor illa. Girmeyelim dedim. Korkuyorum diye koziyor birde ":)

Merhaba sevgili yeşil.

Hikayen gerçekten çok güzel. Bayıldım yani.

amma asıl güzel olan telefuzunuz veya imlanız, her neyse.

Bilerek mi yapıyorsun yoksa; orjinal haliniz mi böyle bilmiyorum.

Ama samimiyetin, ama tatlı düşüncelerin, Hatta küfürlerin bile,insana bir keyif veriyor.

Küfürün her türlüsüne karşıyım ama sizin küfürleriniz çok hoş yahu.
Kırkyıl düşünsem küfürden hoşlanacağım aklıma gelmezdi. inanın bana.

evet siz böyle anlatım tarzı ile bir kitap yazarsanız ; ben ilk alıcısı olurum.

Güzel anlatımınızı yaradan hiç bozmasın.
Gönlünüzün size ışık tuttuğu belli oluyor. ışığınız daim olsun.

Saygılar.

+rep

---> Köpek korkusu

Merhaba sevgili yeşil.

Hikayen gerçekten çok güzel. Bayıldım yani.

amma asıl güzel olan telefuzunuz veya imlanız, her neyse.

Bilerek mi yapıyorsun yoksa; orjinal haliniz mi böyle bilmiyorum.

Ama samimiyetin, ama tatlı düşüncelerin, Hatta küfürlerin bile,insana bir keyif veriyor.

Küfürün her türlüsüne karşıyım ama sizin küfürleriniz çok hoş yahu.
Kırkyıl düşünsem küfürden hoşlanacağım aklıma gelmezdi. inanın bana.

evet siz böyle anlatım tarzı ile bir kitap yazarsanız ; ben ilk alıcısı olurum.

Güzel anlatımınızı yaradan hiç bozmasın.
Gönlünüzün size ışık tuttuğu belli oluyor. ışığınız daim olsun.

Saygılar.

+rep

Senin yorumlarini okudugumda nezaman ciddi dusuncen nezaman gonderme yaptigini anlamyamiyorum bazen.

Imla hatalarinin neden olustugunu bir kac kez dile getirmistim. Telefondan yaziyorum cogu kez dogru harf yerine yanlislikla bir yanindaki harfe basiyorum. Bazende silme tusuna basmis buluyorum ama bunlari daha sonra fark ediyorum. Biliyorsun ben kisa yazamiyorum yorumlarim uzun oluyor ve yazdiklarimi kontrol dip duzeltmek cok zamanimi alir.
Yani telefondan yazdigim icin bukadar yanlis oluyor. :) anlayabildiigniz kadar idare edin artik. :)
Bem kufurmu etmissim? Nerede? :) hihi. Ya kufuru bende sevmem ama demekki arada ediyormussum ama oyle uc boyutlarda degildir yani.

Yorumun icin tsk. Okadar uzun yorumumu okudigun icin ozellikle

---> Köpek korkusu

neee masumuu bee ben hıc masum köpek görmedım :D doberman mıı ooooooooo iyi yırtmıssın :D korktuguunu bellı etme derler oyle yap sendee :D

---> Köpek korkusu

Senin yorumlarini okudugumda nezaman ciddi dusuncen nezaman gonderme yaptigini anlamyamiyorum bazen.

Imla hatalarinin neden olustugunu bir kac kez dile getirmistim. Telefondan yaziyorum cogu kez dogru harf yerine yanlislikla bir yanindaki harfe basiyorum. Bazende silme tusuna basmis buluyorum ama bunlari daha sonra fark ediyorum. Biliyorsun ben kisa yazamiyorum yorumlarim uzun oluyor ve yazdiklarimi kontrol dip duzeltmek cok zamanimi alir.
Yani telefondan yazdigim icin bukadar yanlis oluyor. :) anlayabildiigniz kadar idare edin artik. :)
Bem kufurmu etmissim? Nerede? :) hihi. Ya kufuru bende sevmem ama demekki arada ediyormussum ama oyle uc boyutlarda degildir yani.

Yorumun icin tsk. Okadar uzun yorumumu okudigun icin ozellikle

Merhaba.

Keyifle ve büyük bir zevkle okudum hemde.

Bu dediklerim eleştiri değil, gerçekten yazınız çok hoş olmuş.

Bir önerisi size ben garibin.

Siz yorum filan yapmayı boş verin.
Böyle güzel hikayeler anlatın.

alacağınız hayır dualar sadece size değil, yedi göbek sülalenize bile yeter.

İyiki yazdınız. ellerinize sağlık.

---> Köpek korkusu

Merhaba.

Keyifle ve büyük bir zevkle okudum hemde.

Bu dediklerim eleştiri değil, gerçekten yazınız çok hoş olmuş.

Bir önerisi size ben garibin.

Siz yorum filan yapmayı boş verin.
Böyle güzel hikayeler anlatın.

alacağınız hayır dualar sadece size değil, yedi göbek sülalenize bile yeter.

İyiki yazdınız. ellerinize sağlık.

Tesekkurler :)

---> Köpek korkusu

neee masumuu bee ben hıc masum köpek görmedım :D doberman mıı ooooooooo iyi yırtmıssın :D korktuguunu bellı etme derler oyle yap sendee :D

Küçük yavru köpeklerden bahsettim xD Evet iyi kurtulmuştum. İnatmış gibi haberlerde çoğu zaman o tip köpeklerin saldırgan olduğunu görüyordum demeseler bilmiyordum sanki. xD

---> Köpek korkusu

[MENTION=156636]mavikalem34[/MENTION] konu benim konumdu bana niye yorum yok. Dikkatinizi çekemedik anlaşılan da hoş olmadı. xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri