Bende cok korkuyorum. Seviyorum ama korkuyorum.
Bende kucukken (senin dedigin yaslardan birazdaha buyuk) belki 7-8 bilmiyorum. Ablamla bir yerde duruyorduk kopek yaklasmaya basladi bana. Normalde ablamda korkar ama nasilki sakin kaldi hayret. Bana kosma birsey yapmaz dedi. Bende durdukca pesimden geliyor
ablamin etrafinda ben onden o arkamdan kovalamaya basladi. Sanayi yeriydi zaten orda calisanlarmi ne kurtarmisti
Deli gibi korkuyorum. Parktan ablamara kestirme ama kopekler cok oluyor parktan kroka korka gidiyorum surekli yol degistiriyorum gordugumde
Gecen iki yasli kadin kaldirimda durmus konusuyorlar aralarinda bosluk var. Kooekleride yanlarinda kucik finolar okuyorya onlardan. Ikiside sahiplerin yaninda duruyor. Tahmin ettim dedim yaklasinca saldirmaya calsicaklar bana. Neyseki ipleri sahiplerindeydi. Tam enistemle ortalarindan gecerken kopeklerin ikisi ayni anda salfirmaya kalkti
piss kopekler. Sahiplerine kiziyorum cogu zaman sahop cikmiyorlar cogu zaman. Gecen benim boyumda gece gece kopek yanimiza geldi ablam ciglik atiyo
ben cok korktum. Kadimda kom kom diye cagiriyor. Gitmiuor kopek tabi. Birsey yapmaz diyor birde kadin.kadini oldures geldi icimden. Gel gel diyor kooege. S
Alak gel kopegini al iste gormuyonmu korkuyo millet. Kadinin kafasina birtane indirecen kom komu gorcen.
Elimdeki torbalara o kotu kopeklerden bir kactane gekdi. Sahipleri yaninda sahipleri asil kopek. Goruyorlar korkuyor u m aval aval bakiyorlar essogular. Kizdim bende cagirs iza kopeklerinizk diye. Neymis orasi kopeklerin alaniymis. Elimdeki torbalari biraktim yere gidiyorum. Kiymami ne vardi onun kokusuna geldiler galiba. Ama hep babamin yuzjnden. Korkuyorum biliyor o yoldan goturiyor illa. Girmeyelim dedim. Korkuyorum diye koziyor birde "