Konyaspor:0-Beşiktaş:0

Asi Ruh

Kayıtlı Üye
İLK YARI

Karşılaşmaya Beşiktaş başladı.

2'inci dakikada Konyaspor etkili geldi. Gökhan Zan defansta topu uzaklaştırdı.

5'inci dakikada Zapotocny Veysel'i ceza sahasına girecekken düşürdü. Konyaspor serbest vuruş kazandı. Yapılan ortayı Bobo uzaklaştırdı.

6'ıncı dakikada Hemen sonrasında bu kez Beşiktaş atağa kalktı. Holosko kaleci ile karşı karşıya kaldı. Tehlikeyi erken farkeden Jefferson topu orta alana kadar çıkarak uzaklaştırmayı başardı.

10'uncu dakikada Ernst'le Beşiktaş atağa kalktı. Alman futbolcu Ayman Abdulaziz tarafından yere indirildi. Tello kullandı serbest vuruşu ancak top kaleci Jefferson'da kaldı.

12'inci dakikada soldan iyi taşıyan Veysel kale önüne ortaladı. Serhat Akın müsait pozisyonda topa dokunamadı.

17'inci dakikada yine Konyaspor etkili geldi. Veysel Cihan'a top gelecekken Zapotocny yine topu uzaklaştıran isim oldu.

23'üncü dakikada Yusuf'un dikine pasında Tello ve Holosko bir verkaç denemesi yaptı. Holosko kaleciyle karşı karşıya kalacakken Jefferson zamanında çıktı ve topu aldı.

24'üncü dakikada Veysel Cihan sol kanattan ilerlerken yerde kaldı. Yeşil-beyazlı futbolcu hakeme baktı. Koray Gencerler devam dedi.

29'uncu dakikada defanstan dönen top Yusuf'un önünde kaldı. Bu futbolcunun gelişine sert vuruşunda top defansa çarparak Jefferson'da kaldı.

Karşılaşmada ilk yarım saatlik bölüm geride kalırken maçtaki gole en çok yaklaşılan pozisyonlarda biri bu oldu..

36'ıncı dakikada Veysel Celaleddin'in koşu yoluna bir pas attı. Celalettin bu kez soldan topu taşıdı ve ceza sahası içerisine doğru ortaladı. Arka direkte Serhat kafayı vurdu. Veysel topla buluşacakken savunma uzaklaştırdı.

37'inci dakikada Serhat orta sahada kaptı topu. Ceza sahası önüne kadar geldi.Soldan bindirme yapan Veysel'e verdi pasını. Veysel ceza sahasına girmeden yerden vurdu. Top zz farkla yandan dışarıya gitti.

İlk yarının son dakikaları yaklaşırken Beşiktaş atağa kalkmaya çalışıyor. Ancak Konyaspor hızlı çıkışlar yapıyor.

42'inci dakikada Holosko sakatlandı yerine Serdar Özkan oyuna dahil oldu. Holosko'nun bileği döndüğü öğrenildi.

45'inci dakikada Fabian Ernst'ten ceza sahası içerisine doğru ortaladı. Beşiktaşlı oyuncular topu hakim olmak isterken savunma araya girdi...

45+1'inci dakikada Veysel ceza sahası dışından sert vurdu. Top az farkla yandan auta gitti.

İlk yarı 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

İKİNCİ YARI

İkinci yarıya Konyasporlu oyuncular başladı.

49'uncu dakikada İbrahim Üzülmez, Poljac'a yaptığı faulden sonra sarı kart gördü.

47'inci dakikada gerilerden Da Silva'ya doğru uzun bir orta. Topu önüne indirmeyi başaran Da Silva ceza sahasına giremiyor. Beşiktaş savunması araya girdi.

51'inci dakikada Veysel'den ceza sahasına doğru hareketlenen Poljac'a verdi pasını. Ancak Poljac topu kontrol edemedi.

53'üncü dakikada Beşiktaş tehlikeli geldi. Bobo kel önünde sert vurdu. Defansa çarpan top kornere çıktı.

55'inci dakikada Beşiktaş yine etkili geldi. Serdar Özkan ceza sahası önünden vurdu. Savunmaya çarpan top kornere çıktı. Yine Tello kullandı atışı. Gökhan Zan vurdu kafayı. Jefferson yatarak topu çizgi üzerinde kontrol etmeyi başardı.

58'inci dakikada Serhat ceza sahası sağ çaprazından içeri hareketlendi. Gökhan Zan'dan müdahele gelirken top dışarıya çıktı. Hakemin kararı aut.

64'üncü dakikada İbrahim Üzülmez'i ceza sahası çizgisinin solunda yere indiren Milos sarı kart gördü. Serbest vuruşu Tello kullandı. Serhat defans'ta uzaklaştırırken Ernst gelişine vurdu. Top auta çıktı.

65'inci dakikada Yusuf'un yerine Uğur İncemen oyuna dahil oldu. Denizli 2'inci oyuncu değişikliği hakkını kullandı.

67'inci dakikada Ernst'e sarı kart gören isim oluyor.

69'uncu dakikada Konyaspor sol taraftan köşe vuruşu kullandı. Altıpas üzerine doğru yapılan ortada topu siyah-beyazlılar uzaklaştırdı.

71'inci dakikada Veysel soldan ceza sahasına girmek istiyor. Zapotocny'de kalan top tecrübeli oyuncu çizgi üzerinde topu saklayarak rakiplerinde aldı. Sonra pasını vererek takımını atağa kaldırdı.

76'ıncı dakikada Nobre Beşiktaş'ta oyuna girerken Ernst oyundan çıktı.

79'uncu dakikada Konyaspor ilk oyuncu değişikliği hakkını kullandı. Erhan Albayrak oyuna girerken Da Silva oyundan çıktı.

81'inci dakikada Nobre Ceza sahasına girecekkken yerde kaldı. Beşiktaş serbest vuruşu kullandı. Kale önüne gelen topu defans uzaklaştırdı.

88'inci dakikada Konyaspor'da iki oyuncu birden değişiyor. Bülent Bölükbaşı'nın yerine Poljac ve Serhat Akın'ın yerine Mehmet çoğum oyuna giriyor.

Maçta 3 dakikalık duraklamalar işaret edilirken Beşiktaş etkili bir atak geliştirdi.

91'inci dakikada Serdar Özkan sağdan çevirdi. Nobre altıpasın önünde kafayı vurdu. Jefferson kısa mesafede yavaş gelen topu kontrol etti.

3 oyuncu değişiklik hakkını kullanan Konyaspor son dakikaları 10 kişi oynuyor.

Turkcell Süper Lig'deki Konyaspor-Beşiktaş maçının hakemleri ile takım kadroları şöyle:

Stat: Konya Atatürk

Hakemler: Koray Gençerler, Volkan Narinç, Ekrem Kan

Konyaspor: Jefferson, İsmail, Kratochvil, Milos, Celalettin, Cihan, Ayman, Poljac, Da Silva, Veysel, Serhat

Beşiktaş: Hakan Arıkan, Serdar Kurtuluş, Gökhan Zan, Sivok, Bobo, Tello, İbrahim Üzülmez, Holosko, (Dk. 41 Serdar Özkan) Zapotocny, Ernst, Yusuf,

-KONYASPOR-BEŞİKTAŞ MAÇINDAN NOTLAR

Süper Lig'de yapılan Konyaspor-Beşiktaş maçında stat içi ve çevresinde 1279 polis görev yaptı.

Partisinin aday tanıtım toplantısına katılmak üzere Konya'ya gelen DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, karşılaşmayı izlemek için Atatürk Stadı'na yerini aldı.

Stadın girişinde Türk Androloji Derneğinin Erkek Sağlığı Bilinçlendirme Projesi kapsamında oluşturulan ve 14 ilde erkeklerin şeker, yüksek tansiyon ve yağ kütle oranının ölçümünün gerçekleştirilmesi amaçlanan ''Erkek Sağlığı Tırı''na taraftarlar ilgi gösterdi.

-YENİ TRANSFER ERNST'E YOĞUN İLGİ-

Atatürk Stadyumu'nun kapıları maçtan 3 saat önce açıldı. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı stat içi ve çevresinde 1279 polis görev yaptı. İçeri girişte üzerleri aranan taraftarlar yoğun güvenlik önlemleri altında tribünlerdeki yerlerini aldılar.

Stada ilk olarak Konyaspor, maçtan 1.5 saat önce geldi. Ev sahibi ekipten yaklaşık 15 dakika sonra da Beşiktaş stada giriş yaptı.

Beşiktaşlı taraftarlar, kendileri için ayrılan bölümü maç başlamadan 1 saat önce doldurdular ve takımlarını desteklemeye başladılar. Konyasporlu taraftarlar, ''Burada başka takım tutulmaz'' pankartı açtı.

İki takım oyuncuları da maçtan 45 dakika önce sahaya çıkarak ısındılar. Beşiktaşlı taraftarlar, sahada ısınma hareketleri yapan yeni transfer Ernst ile oyunculardan Yusuf Şimşek, Nobre ve Bobo'ya yoğun ilgi gösterdiler.

-BEŞİKTAŞ'TA EKSİKLER-

Beşiktaş'ta, sakatlıkları bulunan Rüştü, Ekrem, Aydın ile birlikte dizindeki sakatlık nedeniyle bir süredir İtalya'da tedavi gören Beşiktaş Futbol Takımı'nın kaptanı Delgado, 18 kişilik maç kadrosunda yer almadı.

Ev sahibi takımda, Almanya'da ameliyat olan Erdal Kılıçaslan ile sakatlıkları bulunan Koray İçten ve Caner Altın, Beşiktaş ile oynanacak maçta forma giyemeyecek.

Bu arada PAF takımları arasında yapılan maçta ise Konyaspor, Beşiktaş'ı 1-0 yendi.

-BEŞİKTAŞ DEPLASMANDA, KONYASPOR EVİNDE KAZANAMIYOR-

Deplasmanlarda galip gelmekte zorlanan siyah-beyazlılar, lig maçlarında rakip sahadaki son galibiyetini, 19 Ekim 2008 tarihinde, Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin göreve başladığı 7. haftada Gençlerbirliği'ni 3-1 yenerek elde etti.

Bu maçın ardından ligde deplasmanda oynadığı 4 karşılaşmadan 3'ünü yitiren, 1'inde berabere kalan Beşiktaş, galibiyet yüzü görmedi. Siyah-beyazlılar, ligde bu sezon yaptığı 8 deplasman maçından sadece 2'sini kazanırken, 3'ünü yitirdi, 3'ünde de berabere kaldı.

Ev sahibi Konyaspor ise Atatürk Stadı'ndaki son galibiyetini 24 Ağustos 2008'de ligin ilk haftasında Ankaragücü'nü 3-2 yenerek elde etti.

Bu maçın ardından ligde kendi sahasında oynadığı 7 karşılaşmada galibiyet elde edemeyen Konyaspor, bu maçların 3'ünü yitirirken, 4'ünde sahadan beraberlikle ayrıldı.

-BASIN MENSUPLARININ YOĞUN İLGİSİ-

Konyaspor-Beşiktaş maçına basın mensupları yoğun ilgi gösterdi. Maç için 100 muhabir ve 40 foto muhabirinin akredite oldukları öğrenildi.
 
---> Konyaspor:0-Beşiktaş:0

10 vermıstım bu maca ıyı yatırmadı kuponu
 
---> Konyaspor:0-Beşiktaş:0

Zirve iyice karıştı yahu. Bi de zevksiz ligimiz var diyorlar. İlk 2'de iki tane anadolu takımı en yakın rakibine 4 puan fark atmış. Beşiktaşta puan kaybedince zirveyi kolay kolay bırakacaklar gibi görünmüyor.
 
takipçi satın al
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
vozol
Geri
Üst