Konuya bakmayan pişman.

---> Konuya bakmayan pişman.

"Bazen hayatımı 'şunu tutar mısın' diye birine verip kaçasım geliyor.."

Şişman mısın? Bikini giy. Bacakların mı kötü? Şort giy. Dişlerin mi çirkin? Gülümse. ÇÜNKÜ SEN KUSURLARINLA MÜKEMMELSİN.

Hayallerimin büyümesinin mutsuzluk getireceğini bilseydim buna asla izin vermezdim..

Kime ne yaşattıysanız bir gün aynısını yaşamanız dileğiyle.

"Uğruna fedakârlık yapmadığın sevgiyi, yüreğinde taşıyıp da kendine yük etme."

Hayat herkesin sonunu merak ettiği ama kimsenin sonlanmasını istemediği bir filmdir.

Yeni bir gün daha başladı ve ben sensizliğin orucunu tutuyorum hala...F.Sultan

Gülümsemesinin bir silah olduğunun farkında olan bir kadın için yaşamak hiç zor değildir.

Yenilmek için ''yokluğuna'' ihtiyacım yoktu / Ben, sen varken de kaybediyordum ''kendimi''.

[Serkan Özel]

Nasılsın diye sorma artık, iyileştim ben. senden sonra, iyi leştim ben...

Sevildiğini anlayan kaçıyor. Sanki borç isticez, sanki giderken çöpü dök dicez, git iki ekmek al gel dicez.

Canı yananın göz yaşı kurumadan, can yakanın yüzünün gülmeyeceğine inanıyorum.

Hiç üzülmüyor gibi görünen , hep yüzünde gülücük olan , hiç bir şeyi umursamayan kızın aslında içi paramparçadır.

'Yarin bu saatlerde yaninda olacagim' diye heyecanlanp,'dün bu saatlerde yanindaydim'diye hayiflanip, yanindayken degerini katiyen bilmeyz.

"Nasılsın?" sorusunu soran arkadaşıma bütün dertlerimi anlatmak istiyorum ama üşeniyorum.
Bu yüzden hep "İyiyim."

Hayatınız da kalacağından emin olmadığınız insanlar üzerine gelecek hayalleri kurmayın sonra yıkılan siz olursunuz!.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri