Komşunun Tavukları

---> Komşunun Tavukları

O zaman küçükmüşsünüz ama hala değişen bir şey yok gibi görünüyor, bunu gülerek marifetmiş gibi anlatıyorsanız.

---> Komşunun Tavukları

He Kardeş Ben hale Küçügüm :D Herkez Büyüdü İçindeki çocuk öldü :D BEnim içimdeki çocuk yaşıyor Rahatsız olyorsan okumadan geçersin :D

---> Komşunun Tavukları

He Kardeş Ben hale Küçügüm :D Herkez Büyüdü İçindeki çocuk öldü :D BEnim içimdeki çocuk yaşıyor Rahatsız olyorsan okumadan geçersin :D

Herkes böyle iğrenç şeyleri marifetmiş gibi anlatıp itirafta bulunmuyor. Bir kötü için tüm iyileri es geçecek değilim, siz biraz düşünmeyi denemelisiniz. Bu çocukluk değil, ben de içimdeki çocuğu yaşıyorum hala, ama bi başka canlıya zarar vererek değil ! Böyle bi eğlence anlayışı yok, olmamalı !

Buna gülüp geçenlere de hayret ediyorum. Belki banlancam şu yazdıklarımdan sonra ama bu konu benim en hassas olduğum nokta ve susacak veya daha kötüsü gülecek değilim. Kusura bakmayın 'DF'.

---> Komşunun Tavukları

Hayret birsey...

derdine Ne olduda öldürdün tavuklari Ki ? bide gülerek anlatiyorsun ya....

---> Komşunun Tavukları

Bu bir Marifet itrazı olan açtıgım konuyu okumayıp şikayette bulunabilir Kendi yaptıklarımı Sorgulayacak Büyüklükte DEğilsiniz ! Kendinizi Nimetten sanmayın ilk sayfada Rahatsız olanlar gibi Belirtebilirsiniz Kalkıp bana insanlık dersi Vermeyin ! Bu yazınında Ne Cezası varsa uygulansın

---> Komşunun Tavukları

Böyle birşey yapmışsın gelip burda anlatıyosan olumlu yada olumsuz eleştirileri kaldıracaksın. Kaldıramıyosan bunları paylaşmayacaksın.
Cevap verirken ona göre cevap ver. Burası paylaşım formu olumlu olumsuz eleştiri yapılır bunu aklının bir köşesine yaz verecegin cevaplarıda ona göre ver.
Bu İlk Uyarın.

---> Komşunun Tavukları

Bu bir Marifet itrazı olan açtıgım konuyu okumayıp şikayette bulunabilir Kendi yaptıklarımı Sorgulayacak Büyüklükte DEğilsiniz ! Kendinizi Nimetten sanmayın ilk sayfada Rahatsız olanlar gibi Belirtebilirsiniz Kalkıp bana insanlık dersi Vermeyin ! Bu yazınında Ne Cezası varsa uygulansın

Sen önce doğru konuş !

Sen kendini ne sanıyorsun da bizim sanılarımıza laf ediyorsun, büyük mü sanıyorsun da bize büyüklükten küçüklükten bahsediyorsun?

5yaşındaki çocuğa söylesen o bile tepki verir, ki sen bunu düşünecek zihniyette değilsin. İnsanlıktan bir haber, çocukluktan bahsedip türlü iğrenç eğlencelerle kendini avutuyor, üzerine marifet sanıp anlatıyorsun.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri