Komik tweet'lerden seçmeler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sensiz olmaz

Kayıtlı Üye
deterjan reklamlarına bakacak olursak tek derdimiz nar ve çimen lekesi. sanırsın sabahtan akşama kadar çimlere yayılıp nar yiyoruz!
-star wars'u 3-6-1-4-2-5 diye izledim, bir s.kimi anlamadım filmden. herkese tavsiye ederim
-Parayı Candy aramızda Crush'ırız.
-Bırak gitsin. Dönerse daha uzağa bırakırsın
-İddaa bayileri kütüphane gibi, herkes oturmuş sessiz sessiz iddaa çalışıyor. Göz yaşartıcı bi manzara. Gençler Okuyor..
-sen bana bi adım gel . ben sana 1 değil , 2 değil , 3 değil , 4 değil tam 5 adet bal deresi özlü bal kavonozu sadece 100 tl
-Shakespeare'in dediği gibi; "O kadar geç oldu ki cevabın, ne sorduğumu unuttum."
-Sabahın körüne sınav koyuyon, KOYMA.
-Türkçe soldan sağa, Arapça sağdan sola, Çince yukardan aşağıya, Twitter ise aşağıdan yukarıya okunur..
-Erken kalkandan hızlı olduğum için yola çıkmaya geç kalkıyosam zekamın eleştrildiği sırada uyuyo olabilirim
-iphone6 kablosuz sarj olcakmış,i7 bulaşık yıkayabilcekmiş,i8 açık kalp ameliyatı yapabilcekmiş,i9 iyilerin dostu kötülerin düşmanı olucakmıs.
-5 yaşındaki Trabzonlu bir çocuğun dolmuşta annesine dediği gibidir belki de hayat; hem vuruysin hem ağlama diysin..
-hayat bir oyunsa , benım kolum bozuk
-Türkçenin zenginliği; la ne bu? la bu ne? ne bu la? bu ne la? ne la bu?
-bedenim uyandı ama ruhum hala horluyor..
-Eğer ile meğeri evlendirmişler, keşke diye çocukları olmuş
-yataklar sanki uyumak için değilde, internete daha rahat girelim diye yapılmış.
-Rahatlık batıyorsa o zaman rahatlık değildir. Oha lann! durup dururken tespitin yanına koydum he )
-metrobüste giderken tam kalkıyormuş gibi yapıp tekrar oturarak ayaktakileri heycanlandırıyorum, hayatlarına renk katıyorum.
-''Parmakla gösterme insanları ayıptır'' - Annem. ''Öyle büyük adam ol ki; herkes seni parmakla göstersin'' - Yine annem. alıntı.

---> Komik tweet'lerden seçmeler

bir tane de benden "Bazen gerçekten çekilir gibi değilsin hayat'ım..." Ahmet mümtaz taylan' a ait bir tweet ti.

[B.
-Bırak gitsin. Dönerse daha uzağa bırakırsın ..
-sen bana bi adım gel . ben sana 1 değil , 2 değil , 3 değil , 4 değil tam 5 adet bal deresi özlü bal kavonozu sadece 100 tl ." .
-Türkçe soldan sağa, Arapça sağdan sola, Çince yukardan aşağıya, Twitter ise aşağıdan yukarıya okunur..

-Rahatlık batıyorsa o zaman rahatlık değildir. Oha lann! durup dururken tespitin yanına koydum he )
-metrobüste giderken tam kalkıyormuş gibi yapıp tekrar oturarak ayaktakileri heycanlandırıyorum, hayatlarına renk katıyorum.
.[/B]

hahaha
ozellikle bunalr cok iyi

Ya benimsin ya toprağın diyo. Sanki marul, ıspanak yetiştiriyo. Tarımsal romantik seni.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri