Bana göre ahmaklık Suya yazı yazmak ?
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 27 Kas 2016 #1,022 MirLiva' Alıntı: Bana göre ahmaklık Suya yazı yazmak ? Genişletmek için tıkla ... Replik cevaptı + Suya yazı yazmak hayal kurdurtur insana Okumasını bilene kolay. Nefessiz kalmak?
MirLiva' Alıntı: Bana göre ahmaklık Suya yazı yazmak ? Genişletmek için tıkla ... Replik cevaptı + Suya yazı yazmak hayal kurdurtur insana Okumasını bilene kolay. Nefessiz kalmak?
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 27 Kas 2016 #1,023 Birisini sevmektir bana göre nefessiz kalmak kimine zor kimine kolay gelir.. Anlayış meselesi Empati yapmak ?
Birisini sevmektir bana göre nefessiz kalmak kimine zor kimine kolay gelir.. Anlayış meselesi Empati yapmak ?
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 27 Kas 2016 #1,028 En kolay becerdiğim şey sanırım. Forumdan beraber çıkmak?
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 27 Kas 2016 #1,029 Kolay ( Alışkanlık oldu ) Açık maviye alışmak ?
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 27 Kas 2016 #1,030 Mavinin her tonunu severim bilirsin Kırmızı rengi sevmek?
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 27 Kas 2016 #1,031 1 ve O içerdiğinde severim .. Sonra açık maviden manalar çıkartmak ?
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 27 Kas 2016 #1,033 Sayende sende güzel / Kolaylaştırdın.. Çıkmak isteyipte çıkamamak..
SuskunDervis Kayıtlı Üye 28 Kas 2016 #1,040 ---> Kolay mı ? Zor mu ? çok kolay derbi maça gidememek ?