Kolay Telefonsuz kalabilmek
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 1 Kas 2016 #862 Mümkün olabilmesini isterdim. Teknolojiden uzaklaştıkça kendimize yakınlaşacağız ancak fırsat tanıyamıyoruz. Kurallara uymak?
Mümkün olabilmesini isterdim. Teknolojiden uzaklaştıkça kendimize yakınlaşacağız ancak fırsat tanıyamıyoruz. Kurallara uymak?
Laf-ı Güzaf.. :/ Kayıtlı Üye 1 Kas 2016 #864 Zor.. Beceremiyorum.. Kursu varsa gideceğim.. Hüzünlenmek..
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 1 Kas 2016 #865 Cevap: ---> Kolay mı ? Zor mu ? Kolay, (çocukluğumu hatırlamam yeterli) Selam vermek.
Laf-ı Güzaf.. :/ Kayıtlı Üye 1 Kas 2016 #866 Eskiler herkese verirdi.. Şimdi ise tanıdıklara anca.. Sevmediğin birinden selam almak..
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 1 Kas 2016 #867 Kolay Allahın selamıdır mutlaka verir ve alırım. Reddedilmez. Futbol oynamak Son düzenleme: 1 Kas 2016
Laf-ı Güzaf.. :/ Kayıtlı Üye 1 Kas 2016 #868 Oldumu şimdi.. Gol makinası olmasakta defansın bel kemiği sayılırız.. Kumdan kale yapmayı..
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 1 Kas 2016 #869 Benim için zor :M Güneş, deniz hiç sevmem ki. Temizlik yapmak.
Laf-ı Güzaf.. :/ Kayıtlı Üye 2 Kas 2016 #872 Zor iş.. Yanlış karar verince taraftar iltifat yağdırıyor.. Hemde koro halinde.. :vala_02: Söz dinlemek..
Zor iş.. Yanlış karar verince taraftar iltifat yağdırıyor.. Hemde koro halinde.. :vala_02: Söz dinlemek..
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 4 Kas 2016 #879 Ayrılık şekline göre değişir, seviyorsam zor Karda yürümek
MirLiva HeP SeN TeK SeN Kayıtlı Üye 4 Kas 2016 #880 Bir Erzurum'lu için zor olmasa gerek Extreme sporlarla uğraşmak ?