Tamam tşk ederim 170x250 yapıcam dur bakam bi kaç tane daha yapim
Rica ederiim, güzel olmuş.
Emegine Saglik ...Güzeller
ya hacı süpersin yaa D allah razı olsun
Şimdi şöyle bişey var profil fotoları derken üye resimlerindekimi onlarsa alamıyorum onları haberin olsun kopyalama falan yok yapıcaktım olmayınca olmadı eğer üye resimlerindekileri diyorsan
[MENTION=164193]Derin42[/MENTION] Zeynep bana çok yardımın dokundu tşkler bende bunları sana yaptım inş beğenirsin elimden bunlar geldi yardımların için çok tşk ederim
ayy yeni gordum cook mutlu oldum tesekkur ederim begendimm kullanirim
+rep (yureginin guzelligi icin cansin )
@KoJiRo yalniz kaydettim ama yazdigin Derin42 hareketlisi bende gorunmuyor indirdigimde malesef olsun oylede kullanirim
Tşk Ederim Ne Demek Rica Ederim
Ben indirdim tek tek hepsini gifli olarak çıkıyordu .
@Sim yardimci olabilir misin neden indirdigimizde hareketli yazim cikmiyor normalde cikiyorduda senin yaptigin avatarlar normal gorunuyor Kadirinki neden olmuyor?
Bi dakka sen avatar olarak yaptınmı yoksa pcde gözükmüyormu avatar boyutları biraz büyük @Sim söyleyince 175x250 diye sonradan düzenleme yapıp öyle yapıyorum burdakiler büyük biraz [MENTION=161689]Sim[/MENTION] söylemişti en başta avatar olarak koyarsan gifli çıkmaz diye forumda boyutlarını 175x250 yap diye demişti onlar büyük biraz bu yüzden avatar olarak koyarsan çıkmayabilir tüh bee bi çuval inciri berbat ettim iyimi
him olsun ne olacak bende oyle kullanirim dusunmen yeterli ama kullanirim silmem hic ben boyle seylere cok deger veririm ..
[MENTION=164193]Derin42[/MENTION] Zeynep Tamamdır Bak bu olucak inş 170x250 imiş pardon şimdi ayarladım umarım beğenirsin
@Sim yardimci olabilir misin neden indirdigimizde hareketli yazim cikmiyor normalde cikiyorduda senin yaptigin avatarlar normal gorunuyor Kadirinki neden olmuyor?
Tşk Ederim Yardımın için kusura bakma ismini bilmediğim için ne tür hitap ediceğimi bilemiyorum
Bi dakka sen avatar olarak yaptınmı yoksa pcde gözükmüyormu avatar boyutları biraz büyük @Sim söyleyince 170x250 diye sonradan düzenleme yapıp öyle yapıyorum burdakiler büyük biraz @Sim söylemişti en başta avatar olarak koyarsan gifli çıkmaz diye forumda boyutlarını 170x250 yap diye demişti onlar büyük biraz bu yüzden avatar olarak koyarsan çıkmayabilir tüh bee bi çuval inciri berbat ettim iyimi
Tşk Ederim Yardımın için kusura bakma ismini bilmediğim için ne tür hitap ediceğimi bilemiyorum
Bi dakka sen avatar olarak yaptınmı yoksa pcde gözükmüyormu avatar boyutları biraz büyük @Sim söyleyince 170x250 diye sonradan düzenleme yapıp öyle yapıyorum burdakiler büyük biraz @Sim söylemişti en başta avatar olarak koyarsan gifli çıkmaz diye forumda boyutlarını 170x250 yap diye demişti onlar büyük biraz bu yüzden avatar olarak koyarsan çıkmayabilir tüh bee bi çuval inciri berbat ettim iyimi
Boyuttan kaynaklanır canım, telefondan değil de pc'den yükle bi de, senin avatarların nedense miniminnacık çıkıyor.
Derin42 adaşım olur.
Sim de diyebilirsin, fark etmez. :Ü
Hallettiniz galiba.
Boyuttan kaynaklanır canım, telefondan değil de pc'den yükle bi de, senin avatarların nedense miniminnacık çıkıyor.
Derin42 adaşım olur.
Sim de diyebilirsin, fark etmez. :Ü
Hallettiniz galiba.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.