ya arkadaşlar benim pc de knight resimdeki şekilde duruyo onu nasıl düzeltcem?? YARDIM EDİN LÜTFEN
T th3_qara Kayıtlı Üye 20 Eyl 2007 #1 ya arkadaşlar benim pc de knight resimdeki şekilde duruyo onu nasıl düzeltcem?? YARDIM EDİN LÜTFEN
DaNGeR Kayıtlı Üye 20 Eyl 2007 #2 knight online klasörünün içindeki ''option''u açıp aynen benim ki gibi yaparsan düzelir...!iyi LvlLEr...
knight online klasörünün içindeki ''option''u açıp aynen benim ki gibi yaparsan düzelir...!iyi LvlLEr...
-oZKan- Ceo Admin 20 Eyl 2007 #3 OPTiOnsa Girr AsagdaKi yaptıgmın aynısını yap duzelıcektır ... emege saygı lutfen + rep beklıyoum :63:
OPTiOnsa Girr AsagdaKi yaptıgmın aynısını yap duzelıcektır ... emege saygı lutfen + rep beklıyoum :63:
N Non-Stop-50 Kayıtlı Üye 26 Eyl 2007 #4 erdinç abi vayy tekrar dönmüşün server ?? char senin devamlı charın mi ??? server ı söle de bende açam ???? ben kemal bu arada
erdinç abi vayy tekrar dönmüşün server ?? char senin devamlı charın mi ??? server ı söle de bende açam ???? ben kemal bu arada
izmirlee Kayıtlı Üye 22 Kas 2007 #8 evet haklısın option dan olucak birşey ayarlar karısmıstır duzel :=) :87: (Buyume Cocuk Ortam kotu )
ilkolik Kayıtlı Üye 4 Nis 2008 #9 Kardes Knight OnLine oyununu yüklediğin klasöre gir Option de Windows Mode seçeneğini işaretli yapma sonra gir ok
Kardes Knight OnLine oyununu yüklediğin klasöre gir Option de Windows Mode seçeneğini işaretli yapma sonra gir ok
R Riuq* Kayıtlı Üye 24 Nis 2008 #10 beyler benımde ekran kucuk onu nasıl yapcaz bi soleyın ya delırcem
R Riuq* Kayıtlı Üye 24 Nis 2008 #11 beyler benım ekran kucuk gosterıyo yardım lutfennnn!!!!!!!!!!!!!!!