---> KLavYe*siNe güVeneNLeR buRayA.. (: tşk..
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 8 Ağu 2009 #22 ---> KLavYe*siNe güVeneNLeR buRayA.. süper gerçekten..teşekkürler..
_-RoCk-_ Bayan Üye 3 Eyl 2009 #24 ---> KLavYe*siNe güVeneNLeR buRayA.. harikaymışda bn pek hızlı yazamıomuşum
manyax_girl Bayan Üye 9 Eyl 2009 #25 ---> KLavYe*siNe güVeneNLeR buRayA.. uf anammm güzel oyun da bi hızlı yazamadım neden ama ben çok hızlı yazardım acaba heyecandan mı
---> KLavYe*siNe güVeneNLeR buRayA.. uf anammm güzel oyun da bi hızlı yazamadım neden ama ben çok hızlı yazardım acaba heyecandan mı
R RaPizM^^ Bayan Üye 9 Eyl 2009 #30 ---> KLavYe*siNe güVeneNLeR buRayA.. kendine ve dahada önemlisi klavyesine güvenen herkesi bekliyoruz
---> KLavYe*siNe güVeneNLeR buRayA.. kendine ve dahada önemlisi klavyesine güvenen herkesi bekliyoruz
K Ketum Banned 10 Eyl 2009 #33 ---> KLavYe*siNe güVeneNLeR buRayA.. Benle yarışcak varmı? Nickim Ketum
manyax_girl Bayan Üye 10 Eyl 2009 #34 ---> KLavYe*siNe güVeneNLeR buRayA.. bn senle yarışamam i ben çok yavaş yaırum saten
Aracely Eluveitie Bayan Üye 18 Ağu 2010 #38 ---> KLavYe*siNe güVeneNLeR buRayA.. Çok güzeeL payLasım ıcın saoL
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 18 Ağu 2010 #40 ---> KLavYe*siNe güVeneNLeR buRayA.. Asiruh (Akın Akayva) ya tur bindirmiştim bu oyunda xD