Kızlı-erkekli evlere yasak gelmesini nasıl yorumluyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Kızlı-erkekli evlere yasak gelmesini nasıl yorumluyorsunuz?

Yıllarca başı örtülü kardeşlerimizin burnundan getirdiler birazda onların borusu ötsün.Bakın bakalım demokrasi içerisinde demokrasiyi yaşayamamak nasılmış.

nasıl bir kafa yapısı ya bu? ergenlik tripleri ile ülke mi yönetilir? 28 şubatın intikamı mıdır bu? ben bir öğrenciyim. 28 şubat olduğunda, türbanlı bacılarımızın burunları sürttüğü zamanlar doğmamıştım bile. dönemn siyasetçilerinin yediği bokun suçunu niye bize çektiriyorlar? ne türbanlıya, ne etekliye, ne nikahsıza, ne imam nikahlısına karışmamak gerekirken neden ille birilerinin gelip bir yeri kısıtlaması bir yeri yükseltmesi lazım?

Şeriat Geliyor :15306_o_nee_1:

Acaba Cezası Ne Olacak ??

şimdi biz 3 erkek kalıyoruz ev leş bi kız olsa fena olmazdı kötü düşünmeyin evi toplar yemek yapardı temiz temiz yaşardık fesat düşünüyor bu tayyip amca yaa :D öyle kalanlar var gayet arkadaşca takılıyolar .... hem fenalık yapan her türlü yapar :D evet ne dediğimi bilmiyorum ciddiye alıp cevap vermeyin öylesine yazasım geldi :D

nasıl bir kafa yapısı ya bu? ergenlik tripleri ile ülke mi yönetilir? 28 şubatın intikamı mıdır bu? ben bir öğrenciyim. 28 şubat olduğunda, türbanlı bacılarımızın burunları sürttüğü zamanlar doğmamıştım bile. dönemn siyasetçilerinin yediği bokun suçunu niye bize çektiriyorlar? ne türbanlıya, ne etekliye, ne nikahsıza, ne imam nikahlısına karışmamak gerekirken neden ille birilerinin gelip bir yeri kısıtlaması bir yeri yükseltmesi lazım?

Haksızsın diyemiyorum ama bazı tavırlar ve bazı insanlar beni bu şekilde düşündürmeye itiyor.Yoksa banane isteyen istediği evde istediği kişi veya kişilerle kalsın.

ya arkadaş anlamadığım bu konu devletin konusu olabilir mi ya . bu konu ahlaki konulardır örf adet aile yapısının içeriğindedir. insanın kendi verdiği karardır örfü ,adeti, ananesidir . devletin denetlemesinin manası nedir. ülkenin başka önemli olayları yoktu da sadece bu konu mu vardı. bırak arkadaş insan ne yaparsa yapsın o kişinin ahlakını kapsar.

şimdi biz 3 erkek kalıyoruz ev leş bi kız olsa fena olmazdı kötü düşünmeyin evi toplar yemek yapardı temiz temiz yaşardık fesat düşünüyor bu tayyip amca yaa :D öyle kalanlar var gayet arkadaşca takılıyolar .... hem fenalık yapan her türlü yapar :D evet ne dediğimi bilmiyorum ciddiye alıp cevap vermeyin öylesine yazasım geldi :D

hacı bende evde tek kalıyorum dağ gibi bulaşık var kim yıkıcak şimdi bunları eve kız eli değmesi gerek tayyip amca harbi fesatlık yapıyor xD

mesela ben !
Cerenle kalıyorum gelsinler baskına kapımız açık kanka :D
hangi pozisyonda bulurlar bilemiyorum :):):) i m sapik

çirkinleşmeee :D

hacı bende evde tek kalıyorum dağ gibi bulaşık var kim yıkıcak şimdi bunları eve kız eli değmesi gerek tayyip amca harbi fesatlık yapıyor xD

hahahha sen kesın kız almalısın teksın bıde :D Alkol yasak kız yasak bu adamın derdi ne ya :D

Durmak yok yola devam ama sevismeden! Sakın haa..Sevisme savas..

1375656_618323021565224_622422229_n.jpg

Arkadaslari uyarirmisiniz admin hanim ve beyler, burasi geyik bolunu degil tartisma bolumu...
Geyiklerini geyik bolumunde yapsinlar.

geyıklerı sohbet bolumunde yapın arkadaslar tartısma konusunda degıl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri