Kızlı-erkekli evlere yasak gelmesini nasıl yorumluyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

matiz

Kayıtlı Üye
RTE yaptığı açıklamada kız ve erkek öğrencilerin aynı evde kalmasına yasal engel getireceğini ve baskınlar yapılacağını açıkladı. Sizin düşünceleriniz neler?

---> Kızlı-erkekli evlere yasak gelmesini nasıl yorumluyorsunuz?

acaba gündem yaratılarak alttan alttan hangi olaylar kapatılıp gün yüzüne çıkarılmaması sağlanılıor.

bana ters aıleme ters amaaaaaaaaaaa
mılletın ozel hayatına neden bu kadar cok mudehale edıorlar yaw
altında baska bıse vardır kesın gundemı mı degıstırmeye calısıorlar gene :s

18 yaşını doldurmuş iki bireyin, -öğrenci ya da değil farketmez- nasıl yaşayacağı, nerede, kiminle, ne zaman yaşayacağına dair yasal kısıtlama yahut yasak getirileceği söyleniyorsa ve bunu yaparken demokrasiden söz ediliyorsa bu olay "alttan alttan kapatılacak olaylar" kadar belki onlardan da daha önemli bir konudur.

Bemce yerinde bir karar.
Evet, yapacak olan heryerde birseyler yapar. Yasak tanimaz ama, kim bilir nekadar ana babanin cani yandi...

18 yas siniri oluyoda ne oluyor?
18 yasinda insanlar akillaniyor olsaydi bukadar cok gayru mesur cocuk olmazdi. Bukadar intihar eden gencler olmazdi.

Bemce yerinde bir karar.
Evet, yapacak olan heryerde birseyler yapar. Yasak tanimaz ama, kim bilir nekadar ana babanin cani yandi...

18 yas siniri oluyoda ne oluyor?
18 yasinda insanlar akillaniyor olsaydi bukadar cok gayru mesur cocuk olmazdi. Bukadar intihar eden gencler olmazdi.

yasaklarla bir yere varılamayacağını anlayamadınız mı? anlamanız için bu ülkenin başına daha nasıl felaketler gelmesi lazım?

konuyla ilgili bi yorum yapmıycam ama.... Kimse takmaz bu yasağı ?

yasaklarla bir yere varılamayacağını anlayamadınız mı? anlamanız için bu ülkenin başına daha nasıl felaketler gelmesi lazım?

Kardesim o sizin dusunceniz buda benim.dusuncem.

Dusuncemi yazdim ve cikarim...
Senin dusuncene saygi duyuyorum. Oyle dusunebilirsin ama bende boyle dusunuyorum

Yasaklar hirsizliklari durduriyor mu? Durdurmuyor. Ozaman hirsizlikta serbest olsun.

Herkesin kafasinda var bir dusuncesi...

Türk aile yapısına ters bi durum zaten . Ama özel hayat denen bişey var herkesin bi yaşam tarzı var ve herkes istediği gibi yaşamakta özgürdür . Gündem değiştirip saman altından su yürütmek yaptıkları .

Ben anlayamadım bu Erdoğan düşmanlarını..Bir zaman Erdoğan fuhuşu serbest bıraktı böyle başbakan olmaz diyenler şimdi bu uygulamaya karşı çıkıyorlar.Bu ne yaman çelişki.

Uygulamaya gelince yerinde bir karar.

Aile okumaya gönderiyor ama haberi olmadan çocukları ne haltlar karıştırıyor.Görüyoruz bu durumları.

aılesının yanında ne haltlar karıstıranlar var

bu topic erkekler için kızlar kendilerine ayrı konu açsın.kızlı erkekli yorum yapmayın.

acaba gündem yaratılarak alttan alttan hangi olaylar kapatılıp gün yüzüne çıkarılmaması sağlanılıor.

+

Bende Bu Fikirdeyim..

Açıkcası Doğru da Bulmuyorum Ama Kişilerin Özel Hayatı Diyede Geçiştirilecek Şekilde de Bulmuyorum.

Bir Türk Aile Yapısına da Uygun Bulmuyorum. Aldığımız Kültür , Örf ve Adetlerimiz de Bunun Uygun Düştüğünü Söyleyemez.

Ama Baskınları Doğru Bulmuyorum...

bu topic erkekler için kızlar kendilerine ayrı konu açsın.kızlı erkekli yorum yapmayın.

Aynen kızlar için ayrı, erkekler için ayrı konu açıcaktım. Pembe nickten tahrik olmayalım diye ama katlanıcaz mecbur.

Aynen kızlar için ayrı, erkekler için ayrı konu açıcaktım. Pembe nickten tahrik olmayalım diye ama katlanıcaz mecbur.

Haremlik Selamlık mı var :D gardaşlar ?

Konu Gençlik ise Erkek Kız Farketmez Herkes Yorumunu Aynı Başlıkta Yapabilir :)

Yeter ki Duvarları Delmeyin xD

Yıllarca başı örtülü kardeşlerimizin burnundan getirdiler birazda onların borusu ötsün.Bakın bakalım demokrasi içerisinde demokrasiyi yaşayamamak nasılmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri