Kızlarına 25 kez tecavüz etmiş!

PoLaT-BaHa

Kayıtlı Üye
Sapık babadan tüyler ürperten itiraf: Büyük kızımı 7, küçük kızımı 12 kez hamile bıraktım. 9 çocuk doğdu, ikisi doğumdan sonra öldü

İkinci sapık baba olayı İngiltere’den... İsmi açıklanmayan 56 yaşında adam, polise verdiği ifadesinde kendi öz kızlarına defalarca tecavüz ettiğini ve onları hamile bıraktığını itiraf etti. Eşinden boşandıktan sonra kızlarını yanına alan sapık İngiliz, “Kimsenin bizi tanımadığı bir şehre taşındık. Kızlarımın iletişim kurabileceği, dertlerini anlatabileceği kimse yoktu. İkisine 25 kez tecavüz ettim. Büyüğü 7, küçüğü 12 kez hamile kaldı. 9 çocuk doğurdular ama 2’si birkaç saat içinde öldü” dedi.

DNA araştırmalarıyla ortaya çıkan bu korkunç olay, mahkemenin sapığa ömür boyu hapis cezası vermesiyle sonuçlandı. Sapık adamın kızlarından biri “Beş yaşındayken bana dokunmaya başladı. Bu yıllarca sürdü. Ancak kız kardeşime de bunu yaptığını bilmiyordum, hiç fark etmedim. Nefretle doğurduğumuz çocuklarımızı yine de çok seviyoruz” dedi. Benzer bir olay geçen aylarda Avusturya’da yaşanmıştı. Josef Fritzl isimli sapık baba, bir mahzene kapattığı kızına ve torunlarına 24 yıl boyunca tecavüz etmişti.
 
sabah okudum bunu gerçekten hiç şok olmadım :S çünkü artık herşey normal geliyor :S
yazık yaaa çok yazık bunun gibilerine
 
takipçi satın al
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
vozol
Geri
Üst