Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
---> Kızların küfretmesiyle ilgili ne düşünüyosunuz?
Elbette iki cinste de iğrenç oluyor.Lakin erkekte bir kadınınki kadar abes durmuyor.Küfretmesin kadın, mümkünse sussun ve inadına tebessüm etsin.En ağır küfürden bile fazla yaralar.
---> Kızların küfretmesiyle ilgili ne düşünüyosunuz?
Ulu orta yerlerde kufur eden bir bayani duyunca soyle bi seni gebertirim kizim bakisi atmadan edemiyorum... Erkegede yakismiyor... hele komiklik olsun diye kucuk cocuklara ogrenler varya yorum yapmak istemiyorum
Ha yakin arkadaslar arasinda ufak tefek argolar samimiyetimize guvenerek kullanirim saka amacli..
---> Kızların küfretmesiyle ilgili ne düşünüyorsunuz ?
Küfür bir kıza yakışmayabilir fakat hak edene cuk oturuyor. Üzerimize her zaman en güzelini giymek zorunda olmadığımız gibi bazen ağzımıza giydiğimiz laflarda gerektiği için giyilebilir. Ne demiş hepimizin sevdiği üstad Can Yücel;
Bana şiirlerinde küfür etme diyorlar usulsüz; la* bu kadar o...nu nasıl anlatayım küfürsüz? :Ü
Küfür kıza da erkeğe de yakışmıyor.. Ama bayanların ağzında daha bir kötü duruyor.
Çünkü kadınlar farklıdır.
Hani diyor ya şair; kadınlar şiir gibidir diye.
Küfür dolu şiirler mi ruha iyi gelir yoksa bir mısrasında onlarca anlamı barındıran, küfürle değil duruşuyla, şekliyle, ağırlığıyla ön plana çıkan şiirler mi?
Ne kız ne erkeğe yakışmıyor.
Türkçe'mizde argo ve küfür bir değer değildir.Bu olsa olsa kişinin kendini üste çıkarma adına edebini yitirdiği bir kişilik zaafiyetidir.
Varlığını küfürle tamamlayan kişi kabadayılıkla sadece otorite oluşturmaya yönelik bir çaba içindedir.
Yanlış ödüllendirmeler ya da yanlış modellemeler ile kazanılmıştır.