---> Kızların en meşhur yalanı hangisidir? O kızı mı kıskanayım daha neler :D
REiSS Kayıtlı Üye 19 Kas 2010 #21 ---> Kızların en meşhur yalanı hangisidir? O kızı mı kıskanayım daha neler
AyPeri Bayan Üye 19 Kas 2010 #22 ---> Kızların en meşhur yalanı hangisidir? O kızı mı Kıskanayım daha Neler Alışverişi sevmiyorum
doostum_ Kayıtlı Üye 19 Kas 2010 #23 ---> Kızların en meşhur yalanı hangisidir? Ben senin bildiğin kızlardan değilim bizim bi kız arkadaş wardı kekemeydi ben sizin bildiğiniz kızlardan değilim diyene kadar bizim bildiğimiz kızlardan oldu
---> Kızların en meşhur yalanı hangisidir? Ben senin bildiğin kızlardan değilim bizim bi kız arkadaş wardı kekemeydi ben sizin bildiğiniz kızlardan değilim diyene kadar bizim bildiğimiz kızlardan oldu
nissan91 Bayan Üye 7 Şub 2011 #24 ---> Kızların en meşhur yalanı hangisidir? ALIŞVERİSİ SEVMYRM :d YALANNNN ....
LocKe GururLan Bayan Üye 7 Şub 2011 #25 ---> Kızların en meşhur yalanı hangisidir? o kizimi kizkankcam .daha neler
cLgnTurk Kayıtlı Üye 7 Şub 2011 #26 ---> Kızların en meşhur yalanı hangisidir? Diğer . Dükkana bakıp çıkcam.
Yitirilen Banned 7 Şub 2011 #27 ---> Kızların en meşhur yalanı hangisidir? herkes yalan soyler..coguda icinde galiba :d
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 7 Şub 2011 #29 ---> Kızların en meşhur yalanı hangisidir? O kızı mı kıskanayım daha neler kendı adıma soylemem gerekırse bu
---> Kızların en meşhur yalanı hangisidir? O kızı mı kıskanayım daha neler kendı adıma soylemem gerekırse bu
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 7 Şub 2011 #30 ---> Kızların en meşhur yalanı hangisidir? onlar benim bildiğim kızlardan değilmiş xD peh..
By.CheqiCi Kayıtlı Üye 7 Şub 2011 #31 ---> Kızların en meşhur yalanı hangisidir? Ben senin bildiğin kızlardan değilim
OlDsToNeBoY Kayıtlı Üye 7 Şub 2011 #32 ---> Kızların en meşhur yalanı hangisidir? Sevgimizin parayla pulla işi yok diorm
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 7 Şub 2011 #33 ---> Kızların en meşhur yalanı hangisidir? O kızı mı kıskanayım daha neler
Sibel1 Bayan Üye 9 Şub 2011 #34 ---> Kızların en meşhur yalanı hangisidir? O kızı mı kıskanayım daha neler xD
ParadokS Kayıtlı Üye 11 Şub 2011 #35 ---> Kızların en meşhur yalanı hangisidir? Sevdiğim ilk ve son erkek sen olacaksın.
_zeynep_ Bayan Üye 11 Şub 2011 #36 ---> Kızların en meşhur yalanı hangisidir? Bu kızı mı kıskanıcam, daha neler
ashli Bayan Üye 11 Şub 2011 #37 ---> Kızların en meşhur yalanı hangisidir? O kızı mı kıskanıcam daha neler budur xD
MrsKomik Bayan Üye 13 Şub 2011 #40 ---> Kızların en meşhur yalanı hangisidir? O kızı mı kıskanayım? Daha neler...