---> Kızlara Sürme veya Göz kalemi yakışıyor mu? yakışır
LION KING Yɑlɑn zekɑ işidir, dürüstlük ise cesɑret. Eğer zek Kayıtlı Üye 6 Tem 2010 #21 ---> Kızlara Sürme veya Göz kalemi yakışıyor mu? yakışır
ѕтαpнyle~ Bayan Üye 6 Tem 2010 #22 ---> Kızlara Sürme veya Göz kalemi yakışıyor mu? kıza, sürdğü renge ve ne kadar sürdğne bağlı
FatoSS Bayan Üye 6 Tem 2010 #23 ---> Kızlara Sürme veya Göz kalemi yakışıyor mu? Evet gözlerinin güzelliğini gösteriyor bence....
kedimaya Bayan Üye 6 Tem 2010 #24 ---> Kızlara Sürme veya Göz kalemi yakışıyor mu? doğal her zaman iyidir
_ElifNur_ Bayan Üye 6 Tem 2010 #25 ---> Kızlara Sürme veya Göz kalemi yakışıyor mu? bence her kıza yakışır abartılmadığı müddetçe
aÇeLya Bayan Üye 6 Tem 2010 #26 ---> Kızlara Sürme veya Göz kalemi yakışıyor mu? Evet gözLerinin güzeLLiğini gösteriyor
ELaSu Bayan Üye 6 Tem 2010 #27 ---> Kızlara Sürme veya Göz kalemi yakışıyor mu? her kiza yaksir tabiki ve gözler belirginlesiyor..... Ama göz kalemini sürmeden disari cikdim cok olmusdur ...
---> Kızlara Sürme veya Göz kalemi yakışıyor mu? her kiza yaksir tabiki ve gözler belirginlesiyor..... Ama göz kalemini sürmeden disari cikdim cok olmusdur ...
Lyd Bayan Üye 7 Tem 2010 #28 ---> Kızlara Sürme veya Göz kalemi yakışıyor mu? ya alt içe Yada uste cekınce yakısıyor her ıkısıde pek hosuma gıtmıyor benım
---> Kızlara Sürme veya Göz kalemi yakışıyor mu? ya alt içe Yada uste cekınce yakısıyor her ıkısıde pek hosuma gıtmıyor benım
*MaTmazéLLa* Bayan Üye 7 Tem 2010 #29 ---> Kızlara Sürme veya Göz kalemi yakışıyor mu? KızLara suRme yakısıo Bn surmedn evdn dısarı cıkmam xD
---> Kızlara Sürme veya Göz kalemi yakışıyor mu? KızLara suRme yakısıo Bn surmedn evdn dısarı cıkmam xD
_zeynep_ Bayan Üye 9 Tem 2010 #30 ---> Kızlara Sürme veya Göz kalemi yakışıyor mu? Bnce herkese çok yakışıyo Bnde göz kalemi sürmeden asla evden ckmayanlardanım
---> Kızlara Sürme veya Göz kalemi yakışıyor mu? Bnce herkese çok yakışıyo Bnde göz kalemi sürmeden asla evden ckmayanlardanım
REiSS Kayıtlı Üye 17 Kas 2010 #31 ---> Kızlara Sürme veya Göz kalemi yakışıyor mu? Evet gözlerinin güzelliğini gösteriyor
Ruhsal.otopsi Bayan Üye 12 Tem 2011 #32 ---> Kızlara Sürme veya Göz kalemi yakışıyor mu? Yakısır Gözler Ortaya Çıkar.
ayvayi7n Banned 16 Tem 2011 #33 ---> Kızlara Sürme veya Göz kalemi yakışıyor mu? Bazılarına yakışıyor
Okyanus_Ateşi Bayan Üye 16 Tem 2011 #34 ---> Kızlara Sürme veya Göz kalemi yakışıyor mu? Yakısır ama göz rengine göre sürülen göz kalemi de cok önemlidir. Acık kahverengine mavi ve gri Siyah renge göz yapısına göre koyu ya da koyu gri gibi renkler yakısıyor ben her rengi kullanıyorum ama favorim gri ve siyahtır
---> Kızlara Sürme veya Göz kalemi yakışıyor mu? Yakısır ama göz rengine göre sürülen göz kalemi de cok önemlidir. Acık kahverengine mavi ve gri Siyah renge göz yapısına göre koyu ya da koyu gri gibi renkler yakısıyor ben her rengi kullanıyorum ama favorim gri ve siyahtır
Erva Bayan Üye 23 Eki 2011 #37 ---> Kızlara Sürme veya Göz kalemi yakışıyor mu? gözlerin güzelliği daha çok ortaya çıkar,yakışır..
Sezen Bayan Üye 23 Eki 2011 #38 ---> Kızlara Sürme veya Göz kalemi yakışıyor mu? bence bazilarina..bazi goz yapilari kaldirmiyor malesef surme.goz kalemini bende surekli kullanirim..renkleri birbiirne karistirinca dahada zevkli oluyor
---> Kızlara Sürme veya Göz kalemi yakışıyor mu? bence bazilarina..bazi goz yapilari kaldirmiyor malesef surme.goz kalemini bende surekli kullanirim..renkleri birbiirne karistirinca dahada zevkli oluyor
AySe^^ Bayan Üye 23 Eki 2011 #39 ---> Kızlara Sürme veya Göz kalemi yakışıyor mu? Ne öyle satanist gibi :d
sonsabah Bayan Üye 23 Eki 2011 #40 ---> Kızlara Sürme veya Göz kalemi yakışıyor mu? evet yakışıyor hatta bazen altına dogru bile sürüyorum süper oluyor olmazsa olmazımdır
---> Kızlara Sürme veya Göz kalemi yakışıyor mu? evet yakışıyor hatta bazen altına dogru bile sürüyorum süper oluyor olmazsa olmazımdır