---> Kızlar neden eşcinslerine Kuzu der ? ''İşte Kuzu Kuzu Geldim.'' Diyen Tarkan Kimin Kuzusu
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 4 Eyl 2011 #21 ---> Kızlar neden eşcinslerine Kuzu der ? ''İşte Kuzu Kuzu Geldim.'' Diyen Tarkan Kimin Kuzusu
ELaSu Bayan Üye 4 Eyl 2011 #22 ---> Kızlar neden eşcinslerine Kuzu der ? Ne Kuzu derim nede bana denmesinden hoslanirim Birisini seviyorsam bunu normal mir dildede belirtirim baska lafa ne hacet ))
---> Kızlar neden eşcinslerine Kuzu der ? Ne Kuzu derim nede bana denmesinden hoslanirim Birisini seviyorsam bunu normal mir dildede belirtirim baska lafa ne hacet ))
HaSaNSaBBaH Kayıtlı Üye 4 Eyl 2011 #23 ---> Kızlar neden eşcinslerine Kuzu der ? Bizim Malâyani Harun'da bana hayatım diyor
H HaDeS Kayıtlı Üye 4 Eyl 2011 #24 ---> Kızlar neden eşcinslerine Kuzu der ? CaSPeR35' Alıntı: ''İşte Kuzu Kuzu Geldim.'' Diyen Tarkan Kimin Kuzusu Genişletmek için tıkla ... degil mi
---> Kızlar neden eşcinslerine Kuzu der ? CaSPeR35' Alıntı: ''İşte Kuzu Kuzu Geldim.'' Diyen Tarkan Kimin Kuzusu Genişletmek için tıkla ... degil mi
C ChenoLeS Banned 9 Eyl 2011 #25 ---> Kızlar neden eşcinslerine Kuzu der ? Kız arkadaşımda Bana kuzu diyor bende Ona Koç diyorum
Sibel1 Bayan Üye 9 Eyl 2011 #26 ---> Kızlar neden eşcinslerine Kuzu der ? öyle çok sevimli oluyo çnküü