---> kızlar müslüm gürses dinler mi? Ben dinlemem şahsen :D
AdeLisa Bayan Üye 16 Tem 2010 #23 ---> kızlar müslüm gürses dinler mi? Hayır aman aman ya bi cümle kurana kadar verem ediyor insanı
^monaLİSA_! Bayan Üye 17 Tem 2010 #24 ---> kızlar müslüm gürses dinler mi? nones' Alıntı: sümeyye dinler Genişletmek için tıkla ... kuzu utanma neden saklıorsun hayranlığını beni öne vurarak bişi yapamzsın kabul et yani
---> kızlar müslüm gürses dinler mi? nones' Alıntı: sümeyye dinler Genişletmek için tıkla ... kuzu utanma neden saklıorsun hayranlığını beni öne vurarak bişi yapamzsın kabul et yani
A Addict Kayıtlı Üye 2 Eyl 2010 #28 ---> kızlar müslüm gürses dinler mi? valla sevgilisinden ayrılınca ajdar bile dinlerler
R RaPizM^^ Bayan Üye 2 Eyl 2010 #29 ---> kızlar müslüm gürses dinler mi? Deathalone' Alıntı: hiç sanmıom sahsen ben erkegim ben bile dinlemem Genişletmek için tıkla ... :11: eet bencede
---> kızlar müslüm gürses dinler mi? Deathalone' Alıntı: hiç sanmıom sahsen ben erkegim ben bile dinlemem Genişletmek için tıkla ... :11: eet bencede
ultra_merve Bayan Üye 2 Eyl 2010 #30 ---> kızlar müslüm gürses dinler mi? dinler neden dinlemesin dinleyenler var şahsen 1 şarkısını dinlemiştim bnde
---> kızlar müslüm gürses dinler mi? dinler neden dinlemesin dinleyenler var şahsen 1 şarkısını dinlemiştim bnde
` RaPiMisT ~ Bayan Üye 2 Eyl 2010 #31 ---> kızlar müslüm gürses dinler mi? Erkek-Kadın ne fark eder. İsteyen dinler. Ben almıyım ama.pxD
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 8 Eyl 2010 #33 ---> kızlar müslüm gürses dinler mi? Dinledim,Dinlerim,Dinlemekteyim. M.Gürses /Unutamazsın..
AySe^^ Bayan Üye 8 Eyl 2010 #35 ---> kızlar müslüm gürses dinler mi? Müslüm Gürses'in sesinden-tutamıyorum zamanı Zamanında çok dinlemiştimxD
---> kızlar müslüm gürses dinler mi? Müslüm Gürses'in sesinden-tutamıyorum zamanı Zamanında çok dinlemiştimxD
LaZZkopateLLa Bayan Üye 12 Tem 2011 #37 ---> kızlar müslüm gürses dinler mi? ben dinlemem de tüm kızlar napar bilemem