---> Kızlar askere gitseydi erkekler beklermiydi? Erkekler beklemeyi pek sevmez.
Mecruh Kayıtlı Üye 20 Eki 2009 #21 ---> Kızlar askere gitseydi erkekler beklermiydi? Erkekler beklemeyi pek sevmez.
A aLkorda Banned 20 Eki 2009 #22 ---> Kızlar askere gitseydi erkekler beklermiydi? beklemem aşk diye bişi yok bence
Έ έғګąʼnέ Banned 24 Eki 2009 #24 ---> Kızlar askere gitseydi erkekler beklermiydi? yoh beklemez hayırsızlar
Buğra1 Kayıtlı Üye 24 Eki 2009 #25 ---> Kızlar askere gitseydi erkekler beklermiydi? Gercekci olalım Beklemeslerdi
RudE Kayıtlı Üye 31 Eki 2009 #28 ---> Kızlar askere gitseydi erkekler beklermiydi? seviyorsa neden beklemesin
salus Kayıtlı Üye 31 Eki 2009 #29 ---> Kızlar askere gitseydi erkekler beklermiydi? ŞahSen BeKleMezDm xD^^
O Onurap Kayıtlı Üye 31 Eki 2009 #30 ---> Kızlar askere gitseydi erkekler beklermiydi? Sanki her kız bekliyo he..
REHAHA Kayıtlı Üye 2 Kas 2009 #32 ---> Kızlar askere gitseydi erkekler beklermiydi? Açık Ve Net Aşkından ölsede Kızı 3 Ay üst üste Göremese Beklemez.beklesede Aldatırdı.
---> Kızlar askere gitseydi erkekler beklermiydi? Açık Ve Net Aşkından ölsede Kızı 3 Ay üst üste Göremese Beklemez.beklesede Aldatırdı.
U UykuCu Kayıtlı Üye 3 Kas 2009 #33 ---> Kızlar askere gitseydi erkekler beklermiydi? Beklemez ama kızdan daha cok bekleme süresi olabilir
---> Kızlar askere gitseydi erkekler beklermiydi? Beklemez ama kızdan daha cok bekleme süresi olabilir
G Gülümse. Bayan Üye 3 Kas 2009 #34 ---> Kızlar askere gitseydi erkekler beklermiydi? Onurap' Alıntı: Sanki her kız bekliyo he.. Genişletmek için tıkla ... Genel konuşuyoruz zaten. Bekleyen erkekler olabilir. Ama çoğu beklemezdi herade.
---> Kızlar askere gitseydi erkekler beklermiydi? Onurap' Alıntı: Sanki her kız bekliyo he.. Genişletmek için tıkla ... Genel konuşuyoruz zaten. Bekleyen erkekler olabilir. Ama çoğu beklemezdi herade.
O Onurap Kayıtlı Üye 3 Kas 2009 #35 ---> Kızlar askere gitseydi erkekler beklermiydi? canSu^^' Alıntı: Genel konuşuyoruz zaten. Bekleyen erkekler olabilir. Ama çoğu beklemezdi herade. Genişletmek için tıkla ... Bence beklerdi niye beklemesin? Ben beklerdim.. Ha şuan bekleyecek kadar sevdiğim biri yok.. Olan vardı ama ... Neyse yaa deşmeyin yaramı..
---> Kızlar askere gitseydi erkekler beklermiydi? canSu^^' Alıntı: Genel konuşuyoruz zaten. Bekleyen erkekler olabilir. Ama çoğu beklemezdi herade. Genişletmek için tıkla ... Bence beklerdi niye beklemesin? Ben beklerdim.. Ha şuan bekleyecek kadar sevdiğim biri yok.. Olan vardı ama ... Neyse yaa deşmeyin yaramı..
Έ έғګąʼnέ Banned 3 Kas 2009 #36 ---> Kızlar askere gitseydi erkekler beklermiydi? sus onurap beklemezdiniz namıssızlar
T tatlı bela Bayan Üye 3 Kas 2009 #37 ---> Kızlar askere gitseydi erkekler beklermiydi? eminim ki beklemezler anlarsınız ya ama sonunda onla olsa bile illa ki hayatlarına bir kaç kız sokmuşlardır
---> Kızlar askere gitseydi erkekler beklermiydi? eminim ki beklemezler anlarsınız ya ama sonunda onla olsa bile illa ki hayatlarına bir kaç kız sokmuşlardır
eYüß.. Kayıtlı Üye 6 Kas 2009 #38 ---> Kızlar askere gitseydi erkekler beklermiydi? Şahsen BekLemem :-D
C carlos oliviera Kayıtlı Üye 29 Kas 2009 #40 ---> Kızlar askere gitseydi erkekler beklermiydi? ben beklerdım