Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir İnsanın Bir İnsana Verebileceği En Güzel Hediye,"Ona Ayırabileceği Zaman...dır."Sevdiklerinize Zaman Ayırın, Yoksa Zaman Sizi Sevdiklerinizden Ayırır...!
Üstüme gelsen de hayat.!
Ne canımı yakacak kudrete sahipsin.!
Ne kanımı akıtacak ...bıçağa.!
Yazılanı kaderim der yaşar,,
alnım açık, başım dik giderim.!
... Ben Yaradandan ötürü, seni bile severim.!
Elinden geleni ardına koyma HAYAT.!
Ben yine de sana gülümserim..!!
Sokak lambalarının evsahipliği yaptığı
Kimsesiz çocuklar
Umutlarını
Lambada uçuşan kelebeklere saklarlar ..
Her gece ölürler
... ve her sabah yeniden doğarlar..
Ben senin beni sevme umudunu
Gözden kaybettiğim bir kelebeğe sakladım..
Öldü mü doğdu mu
Bilmediğim…
Umudu Kaybetmek Ne Kadar Kolaysa Onu Beslemek O Kadar Zordur...Hayata Bağlanmak ...Ne kadar Uzun Ve Yorucuysa Hayattan Kopmak da O kadar Kısadır...YAŞARSIN, SEVERSIN, UNUTURSUN,,,,, Sevmek kolay Önemli Olan Tutkuyu yaşatacak Inançtir...Bırakıp Gitmek Için Deli Bir Yürek,Unutmak Için Küçük Bir Kalp Yeterlidir...Ama Önemli Olan Kocaman KalpLe Sebepsiz SevebilmektiR...
Pek havalı sıfatların olabilir ama en havalısı insan olmaktır. Kadın ya da erkek olmaktan, toplumsal sıfatlarından çok daha anlamlıdır. Ve tüm bunların yanına bir de erdem kattın mı insan oldun demektir.
Ve insan olduğunda sen artık insanların yüzlerine değil ruhlarına bakmaya başlarsın...
Hayat bir kaç yara vuracaktır kanatlarına, kırılıp kanayacaktır mutlaka.. ama unutma yaralı kuşlarda uçar sonunda...
Yeter ki Sen; Hayata küsüp kanatlarını koparma
Hiç bir şey ama hiç bir kimse derdime derman olamaz
Onurun öyle bir yara açtı ki bende
Beni o kadar büyük bir aşkla sevdikten sonra
Nasıl yaralayabilir bir insan bir insani böylesine?
Dayanmaktir Sevmek,
Hayat nereden vurursa vursun ayakta durablmek. Bazen yasamaktir sevmek, Soluksuz ciger gibi, sevgisiz kalbin durablecegini bilmek.
Bazen agirdir Sevmek...
Sevdigne layik olablmek...
...Ve bazen. Hayttir Sevmek.
Birini cOK Uzaktayken bile yüregnde tasiyabilmek "iste budur SEVMEK" ♥
Bir yedeğinin olmadığını, Zamanı durdurma şansın olmadığını, Her yaşın kendince yaşanması gerektiğini, Kendin için mutlaka bişeyler yapmak zorunda olduğunu, Başkalarının eline hayatını teslim etmemen gerektiğini, Kim olursa olsun kendinden fazla sevmemen gerektiğini, Seni mutlu edenlerle olman ve mutsuz edenleri bir an önce hayatından çıkarman geretiğini, Geçmişe dönmenin ve geçmişi yaşamanın imkansız oluduğunu ve Geçmişteki olayları düşünerek keşkelerle bugünü öldürmek yerine, günün getirdiğini yaşaman ve yarına dair plan yapman gerektiğini...
SAKIN UNUTMA.........kelebekler sonsuza uçar.....