KızıLAteş

---> tanınmaz

406616_313765091995285_954120668_n.jpg

İnsanın sevdiğini kaybetmesi, dişini kaybetmesi kadar ilginçtir. Acısını o an yaşar, yokluğunu ömür boyu.

Necip Fazıl Kısakürek

---> tanınmaz

387540_311870072184787_2075744938_n.jpg

Aynı Şehirde Yaşıyoruz.. Aynı Saatle Yatıp , Aynı Saatle Kalkıyoruz.. Her Şey Aynı.. Biz Farklıyız !! Sen Başkası İçin Uyanıyorsun Güne , Bense.... Neyse Boşver... Yalnızlığa Uyanıyorum İşte..!!

---> tanınmaz

382721_311333705571757_1086169169_n.jpg

Sıkıntılar insana birer vazife ile gelir..
Görevleri bitince giderler..
En güzeli sabretmektir.
Sabreden muhakkak ki selamettedir...!

---> tanınmaz

399784_313975255307602_643192790_n.jpg

Seni düşlerime aldım,
Uykusuz kaldım.
Seni uykularıma aldım,
Düşsüz kaldım.
Başıma aldım, sensiz;
Gönlüme aldım, başsız,
Sensiz, yollarda pulsuz,
Pullarda mektupsuz kaldım.
Sana adlar aradım..
Ardında adsız kaldım.

---> tanınmaz

Çağan hızını yetişmek çok zor biliyormusun :)

Sana bir önerim olucak etiket attım sohbet bölümüne ama bir türlü görmedin güzel sözler ve paylaşımlar yapıyorsun bunları dağınık bir şekilde yapmak yerinde sevgi ve aşk bölümünde güzel bir başlık altında resimlerle tek bir sayfada sunabilirsin bence çok hoş olur.

---> tanınmaz

Çağan hızını yetişmek çok zor biliyormusun :)

Sana bir önerim olucak etiket attım sohbet bölümüne ama bir türlü görmedin güzel sözler ve paylaşımlar yapıyorsun bunları dağınık bir şekilde yapmak yerinde sevgi ve aşk bölümünde güzel bir başlık altında resimlerle tek bir sayfada sunabilirsin bence çok hoş olur.

Buradaki amacın insanların etlisine sütlüsüne sohbetine karışmadan paylaşım yapmak ve geldiğim gibi gitmek. Forum oyunlarında bir kac oyuna bakıyorum ve baktıgım o forum oyunlarında ise sadece sözler paylasıyorum.

sizden ricam bırakın burada zaman geçireyim herkes gibi foruma kaçtım geldım HAZİRANA KADAR... Sorunlarımla burada yalnız kalmayı seçtim.

Ve Eğer konularım açmıs oldugum yerler yanlışsa evet daha dikkatli olurum uyarınız ıcın teşekkürler.

---> tanınmaz

378150_300092483362546_1938693669_n.jpg

Bırakalım Herkes farklı düşünsün, farklı yaşasın... Biz Duruşumuzu Belirleyip Kalbimizde Merhamet Çoğaltalım..!!!

---> tanınmaz

Beni yanlış anladın benimki bir uyarı değil öneriydi sadece ...tercih sana kalmış tabiki,kimse kimsenini huzurunu kaçırmak için burada değil zamanla tanışırız.

---> tanınmaz

389821_299209563450838_1182320049_n.jpg

Kısmet Gelecek Olduktan Sonra Yün İpliklede Çekersin…Ama Gidecekse Eğer, Zincirle Bağlasan Da Tutamazsın…

---> tanınmaz

[MENTION=40478]tanınmaz[/MENTION] Konunuz Güzel Olmuş Ancak Forum Kuralları Gereği Şunu Söylemek İstiyorum ;

Kişisel Sayfanız da Aralıksız Olarak Gönderdiğiniz Mesajlar Flood + Post Kasmak'a giriyor.

Lütfen Daha Dikkatli Olalım :R

---> tanınmaz

@tanınmaz Konunuz Güzel Olmuş Ancak Forum Kuralları Gereği Şunu Söylemek İstiyorum ;

Kişisel Sayfanız da Aralıksız Olarak Gönderdiğiniz Mesajlar Flood + Post Kasmak'a giriyor.

Lütfen Daha Dikkatli Olalım :R

Yönetimin yapabileceği birşey varsa BENİM EKLEDIGIM KONULARI POST OLARAK EKLENMESIN ? AYRICA FORUMDA BEN BANA AİT KISIMDA PAYLAŞIM YAPMAK İSTİYORUM ANLAMIYORUM ARKADAŞ YA HARBİ ANLAMIYORUM

BANLAYACAKSANIZ BANLAYIN

---> tanınmaz

403799_297564243615370_947500828_n.jpg

Ben sahip olduklarımın tadını çıkarmayı öğrendim hayatta. Sahip olamadıklarımın ve olamayacaklarımın acısına ise ayıracak zamanım yok. Hayat çok kısa.

---> tanınmaz

392266_297563723615422_2089645856_n.jpg

Benim yolum her zaman aydınlığa gider karanlığa değil.
Herşey net ve kesindir.Ya siyah ya beyaz gri yok.
Katlanabilen yanımda olandır gerisi boş.

---> tanınmaz

Yönetimin yapabileceği birşey varsa BENİM EKLEDIGIM KONULARI POST OLARAK EKLENMESIN ? AYRICA FORUMDA BEN BANA AİT KISIMDA PAYLAŞIM YAPMAK İSTİYORUM ANLAMIYORUM ARKADAŞ YA HARBİ ANLAMIYORUM

BANLAYACAKSANIZ BANLAYIN

[MENTION=40478]tanınmaz[/MENTION]

Arkadaşım Seni Banlama Niyetin de Falan Değiliz. Bölüm Kurallarını Gereği Sadece Seni Değil Diğer Arkadaşları da Uyarıyoruz.. Sana Özel Olan Bir Durum veya Kasıtta Yok.

Kendine Ait Olan Kişisel Sayfanda Post Kasamazsın Flood yapamazsın..

Kendine Ait Bir konu istiyorsan eğer

~~Aşk - Sevgi Forum ~~ ForumLarı ~~

http://www.duslerforum.org/ask-siirleri-ask-yazilari-f56.html

Bu Bölümde Paylaşımlarına Devam Edebilirsin Elbette.

---> tanınmaz

380813_297559900282471_955074998_n.jpg

Gördüğün Kadar Vardım, Baktığın Yerde.. Dinleyebildiğin Kadar Konuştum Aslında.. Anlayabildiğin Kadar.. Anlattım Herşeyi, Şimdi Susabildiğim Kadar Susuyorum Ve Aynı Oyunu Oynuyorum.. GÖRMEDİM ''.. '' DUYMADIM ''.. '' BİLMİYORUM' '!!

---> tanınmaz

@tanınmaz

Arkadaşım Seni Banlama Niyetin de Falan Değiliz. Bölüm Kurallarını Gereği Sadece Seni Değil Diğer Arkadaşları da Uyarıyoruz.. Sana Özel Olan Bir Durum veya Kasıtta Yok.

Kendine Ait Olan Kişisel Sayfanda Post Kasamazsın Flood yapamazsın..

Kendine Ait Bir konu istiyorsan eğer

~~Aşk - Sevgi Forum ~~ ForumLarı ~~

http://www.duslerforum.org/ask-siirleri-ask-yazilari-f56.html

Bu Bölümde Paylaşımlarına Devam Edebilirsin Elbette.

Huzursuzluk yaratmak asla ıstemıyorum forumda ve Yöneticilerle ise tartısmak'da istemiyorum. Ve sonuc olarak banlanacaksam sorun degıl.
ama burada paylaşım yapmaya devam edeceğim.
uyarınız için teşekkür ederim SİZ UYARDINIZ VE BENDE ARTIK BILIYORUM.

---> tanınmaz

397335_310647178973743_2077194314_n.jpg

Yoruldum ben ;
Çok sinirliyken bile sakin olma zorunluluğundan yoruldum.
Hüzün çizgileri sarmışken yüzümü gamzelerimi göstermekten yoruldum..
Bağıra bağıra ağlamak isterken gözyaşımı içime akıtmaktan yoruldum.
İçimde deli gibi çağlayan aşk varken ,
Dağlara taşlara haykırmak varken,
Sesimi içime çekip susmaktan yoruldum.............

---> tanınmaz

375512_304433856261742_1265010537_n.jpg

Bu kadar zaman sonra, yüzünü asma bari....
Sayende dostumu düşmanımı çok iyi tanıdım...
"Esamemi" anmıyorsan selamını kesme bari..
Çok Kalacak değilim geçiyorken Uğradım..

Dertlenme tasalanma
sana yük olacak değilim..
senin yanın değilmiş, benim yerim anladım...
seni zorda bırakıp
başına dert olacak değilim..
Sadece beş dakika!!...geçiyorken Uğradım..

---> tanınmaz

375262_303333909705070_1724646754_n.jpg

Sevmeyi öğrenirsen, yaşamayı unutursun.
Eğer sevmezsen, hayatına yıllar katarsın ama yıllarına katacak bir hayat bulamazsın.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri