Kızagan | La.

---> BozkurtTR

Evlenince ben;

XJjD2k.jpg

---> Bozkurt.

Çok iyi bir karakterin varmış. İlk defa okuyorum konunu. Çok severim ben Ankara'yı. Gebze'de kalıyormuşsun ama olsun.. Memnun oldum okuyup da seni tanıdığıma.:R
edit: bir rakı sofrası gördüm şimdi. :Ç

---> Bozkurt.

Çok iyi bir karakterin varmış. İlk defa okuyorum konunu. Çok severim ben Ankara'yı. Gebze'de kalıyormuşsun ama olsun.. Memnun oldum okuyup da seni tanıdığıma.:R
edit: bir rakı sofrası gördüm şimdi. :Ç

Gebze'deki son senem inşallah, Allah nasip ederse seneye kalıcı olarak Ankara'ya geçiş yapacağım. Ankara'yı seven insanların olduğunu görmek güzel. :Ü

Hakkımdaki güzel yorumun için teşekkür ederim. :R

Not : Rakı sofrası yılbaşı gecesinden kalmaydı sanırım. xD

---> Bozkurt.

Gebze'deki son senem inşallah, Allah nasip ederse seneye kalıcı olarak Ankara'ya geçiş yapacağım. Ankara'yı seven insanların olduğunu görmek güzel. :Ü

Hakkımdaki güzel yorumun için teşekkür ederim. :R

Not : Rakı sofrası yılbaşı gecesinden kalmaydı sanırım. xD

Ankara'nın bir nebze olsun daha fazla sevgiye ihtiyacı var. Şehirleri seviyorum,her birinin hikayesi var. :R
Rica ederim, rakı sofrasını ayrı beğendim. :kikiki:

---> Bozkurt.

Elindeki ''Deli Kurt'' kitabı ile kafatası kemiklerinin uzunluklarının ölçümüne dayanan bir teknikten bahsedip, evire çevire kafamı el yordamı ile değerlendirip asil kanlı olduğumu ve uluya bileceğimi söyleyen birinin etkisi bunlar, saçmalık varsa bende değil, onda. Lütfen.

---> Bozkurt.

Elindeki ''Deli Kurt'' kitabı ile kafatası kemiklerinin uzunluklarının ölçümüne dayanan bir teknikten bahsedip, evire çevire kafamı el yordamı ile değerlendirip asil kanlı olduğumu ve uluya bileceğimi söyleyen birinin etkisi bunlar, saçmalık varsa bende değil, onda. Lütfen.

Lütfen bu tavırları bana yansıtmayın. Kendime saygısızlık algılıyorum bunları, zira kafatası ırkçısı değilim ben.

İyi günler.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri